Szépségkirálynő volt 2003-ban! Laky Zsuzsi most plusz kilókkal is jól érzi magát a bőrében
Laky Zsuzsi kétgyerekes anyukaként is sugárzó szépség.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Laky Zsuzsi az a magyar szépségkirálynő, akire itthon és külföldön is a mai napig sokan emlékeznek. 2002-ben indult a Miss World Hungary szépségversenyen, ahol végül a királynő első udvarhölgye lett. 2003-ban végül ő képviselhette Magyarországot a Miss Európa versenyen, amit meg is nyert.

Az egykori szépségkirálynő 2010 óta Dietz Gusztáv dzsúdzsucu-bajnok boldog felesége, és két kislány büszke édesanyja: Luca 2011-ben, Lujza  2014-ben jött világra. Bő öt évig családanya szerepben állt helyt, idén azonban elérkezettnek látta az időt, hogy visszatérjen modellként: plus size kategóriában hódit, ami sokakat meglepett, hiszen egyáltalán nem duci. 

- Ami a 88-90-es csípőmérettől eltér, az már plus size-nak számít. Gyakorlatilag számomra minden nőies alkatú hölgy ebbe a kategóriába tartozik - árulta el a TV2  Mokka című műsorában.

A 32 éves sztár hangsúlyozta, nem azért képviseli ezt a kategóriát, mert nem tudna lefogyni, ő így érzi magát nőiesnek.

- Én mindig a természetességet próbáltam képviselni, nincs is műtve rajtam semmi. Szeretném kihangsúlyozni, hogy nem azért vagyok plus size, mert nem tudok lefogyni, hanem mert jól érzem magam a bőrömben. Én sohasem sanyargattam magam, sohasem fogyókúráztam, sportoló voltam, és szerencsés a genetikám. Az anyukáknak ez a normális, amit én képviselek, és nem az, amit sok közösségi oldalon látnak - mondta.

Nem csoda, hogy Laky Zsuzsi néhány kiló felesleggel is jól érzi magát a bőrében, az egykori szépségkirálynő így is nagyon dögös, friss fotói is erről árulkodnak. Nézd meg őket!

45 éves, és még mindig gyönyörű! Geszler Dorottya friss fotóján ámulunk

Nézd meg képes összeállításukban azokat a sztárokat, akiket egy-egy szépségversenyen ismertünk meg -  egykor és most fotók!
 

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük