Egymás után három infarktust kapott a magyar tévésztár! Fia mentette meg az életét

Lajsz Andrással a kisebbik fia rohant a kórházba.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Lajsz András sokakra ráijesztett, amikor június végén kiderült, szívinfarktust kapott. Az 58 éves showman, aki nemcsak étteremtulajdonosként és mixerként ismert, hanem a '90-es évek közepétől számos televíziós műsorban, így a Dáridóban vagy a Szuperbuliban is szerepelt, az elmúlt öt hét alatt három infarktuson esett át.

Június végén egy vita közben annyira rosszul lett, hogy rohammentő szállította kórházba. Pár nappal később ismét életveszélyes állapotba került, 19 éves fia mentette meg az életét.

- Isteni szerencse, hogy a kisfiam éppen otthon volt, amikor ismét rosszul lettem. Ő Európa-bajnok szumós, így kiváló kondícióban van, felkapott, és azonnal az ügyeletre vitt. Kiderült, infarktusom van, már a második. A városmajori klinika intenzív osztályára kerültem, és nem sokkal később már a műtőasztalon fe­küdtem, ahol újabb infarktust kaptam, a harmadikat - mesélte Lajsz a Borsnak.

A sorozatban jött szívrohamot intő jelnek vélte, változtatott is az életmódján. Igyekszik kevesebb feladatot vállalni, tíz kilót fogyott, és még ugyanennyit szeretne leadni.

Fotó: Facebook/Lajsz András

Így néz ki ma Márió, a harmonikás! 15 év alatt ennyire megváltozott a Dáridó sztárja

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az ország kedvenc harmonikása, és mi történt vele a Dáridó óta. Kattintsd végig a képeket!

Így néz ki ma Márió, a harmonikás! 15 év alatt ennyire megváltozott a Dáridó sztárja

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük