Megcsalta a feleségét? Lajsz András végre megszólalt a lebukása után

Lajsz András a Mokkában öntött tiszta vizet a pohárba.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Tegnap derült ki, hogy Lajsz András beleszeretett jóval fiatalabb kolléganőjébe.  Felesége, Barta Zsuzsa Erzsébet akkor döbbent rá erre, amikor belenézett férje mobiltelefonjába, ahol félreérthető üzeneteket talált, amiket aztán közös éttermük Facebook-oldalára is kiposztolt.

Az 59 éves Guinness-rekorder mixer ma a Mokkában járt, ahol tiszta vizet öntött pohárba. Bevallotta, hogy miután elköltözött otthonról, valóban udvarolt fiatal kolléganőjének, aki azonban visszautasította közeledését, titkos légyottokról pedig szó sem volt.

Lajsz András azt is elmondta, hogy túl közvetlen és kedves stílusa könnyen félreérthető, és ez is szerepet játszott abban, hogy ez az ügy kirobbant. Hozzátette, nagyon sajnálja, hogy a kolléganője ártatlanul került kellemetlen helyzetbe miatta, kiáll mellette, és szeretné megvédeni a hölgy becsületét.

Fotó: TV2

35 év után ért véget a magyar színészpár házassága - A férj éveken át félrelépett

Hazai sztárok, akiknek több évtized után ment tönkre a házassága.

35 év után ért véget a magyar színészpár házassága - A férj éveken át félrelépett

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük