Gondoltad volna? Lagzi Lajcsi meglepő dolgot árult el magáról a tévében
Amióta Galambos Lajos gyermekeivel együtt táltosnak tanul, a betegségek is jobban elkerülik a családot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokaknak meglepetést okozott a hír, amely szerint Galambos Lajos táltostanonc lett. A zenész ugyanis újabban érdeklődni kezdett a spirituális világ iránt, és gyermekeivel együtt több hónapja táltosnak tanul.

Erről az elsőre furcsán hangzó hobbiról az RTL Klub Reflektor című műsorának mesélt. A szombati adásból kiderült, hogy a zenész évekkel ezelőtt ismerte meg jelenlegi mesterét, Kovács Magyar András táltost, aki nemrég otthonában látogatta meg a sztárt, és tanácsokkal látta el őt és családját.

A varázsvesszőt is kezelik

Lajcsi és gyermekei már több órát vettek a táltostól, aki a varázsvessző kezelésébe is beavatta a lelkes csapatot. Az eszköz segítségével a lakásban veszélyes zónákra lehet bukkanni.

Lala, Bogi és István egyaránt nyitottak és fogékonyak az új ismeretekre, és mindhárman bizonyították tehetségüket a kamerák előtt is.

A táltosdiákok ugyanis a varázsvessző segítségével úgynevezett vízeret találtak a szobában, amelynek jelenlétét a táltos maga is megerősítette.

A gyerekek nemcsak a negatív energiák felkutatására képesek, amióta kapcsolatba léptek a láthatatlan világgal, hanem egymásnak is tudnak adni energiát, és a betegségek is jobban elkerülik őket.

Megtalálták az egészséges élet kulcsát

- Régen nekem is vízérben volt az ágyam, és emiatt nagyon sokat fájt a fejem. Azóta nem fáj, amióta átraktuk máshová az ágyat - mondta a 11 éves Galambos Lacika.

- Amikor vízérben volt az ágyam, egyfolytában vérzett az orrom, de amióta máshová tettük az ágyat, nem vérzik - csatlakozott bátyjához a tízéves István is.

A trombitaművész felesége, Bogi is érdeklődik a spirituális világ iránt, állítása szerint őt ennek a másfajta gondolkodásmódnak a homeopátiás része érdekli leginkább.
A Dáridó 50 éves sztárja szerint rengeteg pozitív tapasztalatot szereztek, amióta életszemléletet váltottak. Úgy véli, hogy a sors egyik legnagyobb ajándékát, az egészséges élet kulcsát köszönhetik új tudásuknak.

A mulatós zene koronázatlan királya úgy fogalmazott az RTL Klub riporterének, hogy az új ismereteket leginkább egészségük megóvása érdekében szeretnék elsajátítani. A gyerekek mindennek birtokában egyszer talán majd másokon is segíthetnek.

Fotók: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük