28 kilót fogyott Galambos Lajcsi! Képeken a látványos változás

Nézd meg!

Lagzi Lajcsi négy hónap alatt 28 kilótól szabadult meg.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Galambos Lajos ritkán jelenik meg sztárokat felvonultató rendezvényeken, ezért is lepődtek meg sokan, amikor tiszteletét tette az Argo 2 premierjén - ráadásul szemmel láthatóan jó pár pluszkilóval könnyebben, mint fél évvel ezelőtt.

Galambos Lajos az Argo 2 április 28-i premierjén
2014 júniusában egy rendezvényen

Az 54 éves zenész, műsorvezető már többször lefogyott, aztán ismét meghízott. Nyáron ismét tetemes súlyfelesleg volt rajta, ezért úgy határozott, fogyókúrázni kezd. Véget vetett az esti nagy étkezéseknek, nem fogyaszt tartósítószert tartalmazó ételt és cukrot, a kávéról is lemondott. Meg is lett az eredménye, négy hónap alatt 28 kilótól szabadult meg. A változás a képeken jól látható.

70 kilótól szabadult meg a magyar énekesnő

Nézegess képeket!

Elolvasom

Fotó: InterCom/Szabó Lilla, Facebook/Lagzi Lajcsi

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük