Laár András felesége 22 évvel fiatalabb – A humoristát egy kisfiúval is megajándékozta
Laár András harmadik feleségében találta meg a nagy őt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az abszurd humor egyik legnagyobb magyar képviselője, Laár András harmadik házasságában, a 22 évvel fiatalabb Katinka személyében talált rá az igazira. A népszerű énekes, színész, humorista, dalszerző és buddhista filozófus 2010-ben vette feleségül legkisebb gyermeke édesanyját, akivel a mai napig nagy harmóniában élnek együtt.

A KFT együttes egyik alapítója, a L'art pour l'art Társulat oszlopos tagja, az ország Besenyő Pista bácsija állítja, jó házasságának alapja részben az, hogy nyitottan áll az élethez. Nem kíván birtokolni, nem korlátozza a párját, mi több, megteremti fiatalabb felesége számára a lehetőséget a feltöltődéshez.

- A család egy szövetség, egyenrangú működés, mindenkinek megvan benne a maga dolga és feladata.

Nem lehet például olyat csinálni, hogy a feleséget állandóan belekényszerítjük a háziszolga szerepébe,

miközben elvárjuk, hogy házastársként és anyaként is helyt álljon a mindennapos munka mellett. Ezért igyekszem minél több terhet levenni a feleségem válláról, hogy legyen neki is szabadideje, hogy fel tudjon töltődni. Emellett nem őrizzük lakat alatt a másikat, kiharcoltuk a kapcsolatunkban, hogy ne korlátozzuk egymást – árulta el a humorista a Story magazinnak.

Laár András és felesége közös műsorral is megörvendezteti a rajongókat.
Laár András és felesége közös műsorral is megörvendezteti a rajongókat.
Fotó: Facebook/Laár András

A Pimasz úr átcuccol című műsorban pár éve pedig arra is kitért, mit jelent kapcsolatában a 22 év korkülönbség.

- Ő egy frenetikus szellemiségű asszony, jógatanár, játékfejlesztő, környezetvédelmi szakjogász, aki nálam jóval fiatalabb. 22 év a korkülönbség, de ezzel nincs semmi baj. Ez nem ront el semmit. Mi teljesen egyenrangú viszonyban vagyunk – árulta el 2015-ben Papp Gergőnek.

A 63 éves Laár egyébként négy fiú édesapja, akiket három feleségnek köszönhet: a legidősebb fia akkor született, amikor a humorista csupán 22 éves volt. Dávidból dobos lett, Bence gitározik és csellózni tanul, Ambrus is dobolt, majd a rajz felé vette az irányt, a legkisebb fia, a nyolcéves Buda Illés pedig zongorázik, gitározik és hegedül.

Magyar sztárpárok, ahol a nő az idősebb

Képgalériánkban olyan párokat mutatunk, ahol a nők évek óta boldog párkapcsolatban, házasságban élnek náluk jóval fiatalabb férfiakkal.

Ezt is szeretjük