Ez ám a merész dekoltázs! A magyar műsorvezető semmit sem bízott a képzeletre
Kustánczi Lia szexi videoklippel állt a nagyközönség elé.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A playmate-ből lett DJ, Kustánczi Lia is beállt a nyári szexi klipet készítők sorába, és Barbee után ő is egy fülledt, extrém videót forgatott a Walking on Air dalához. A ma már nemzetközileg is elismert DJ és műsorvezető egy sztárt kért fel, hogy énekeljen az új számában. Terri B olyan DJ-kel dolgozott már együtt, mint David Guetta, de Avicii és Roger Sanchez is vele lép fel.

- Régi vágyam volt, hogy közös munkánk legyen Terri B-vel, egyszerűen rajongok a hangjáért! Nagyon élveztem a forgatást, és hatalmas megtiszteltetés volt, hogy Terri ideutazott a felvételre. Összesen öt órát volt Budapesten, mert másnap volt az esküvője. Nagyon hálás vagyok neki, hogy félbeszakította az előkészületeket miattunk. Szerintem zseniális lesz a klip! Pár héten belül mindenki láthatja - mesélte boldogan a népszerű DJ.

Kinőtt a tinikorból!

Túlfűtött klipet forgatott Barbee. A 23 éves énekesnő azt mondja, direkt szexire vette a figurát, és jóval kevesebb ruhát visel a videóban, ezzel akarja a közönség tudtára adni, hogy már kinőtt a tinikorszakból. Még sosem mutatott ennyit magából, a sokat sejtető darabokat ő maga választotta.

Ezt is szeretjük