Kulcsár Edina eltitkolt húgával pózolt – Renáta így hasonlít rá
Kulcsár Edina és húga, Renáta kísértetiesen hasonlítanak egymásra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina áprilisban mutatta meg legelőször négy évvel fiatalabb húgát, Renátát az Instagramon, előtte sosem beszélt vagy posztolt róla. A gyönyörű modell és műsorvezető most egy újabb fotón mutatta meg ritkán látott testvérét.

A 28 éves sztárnak védjegyévé vált a mosolya és pozitív kisugárzása az elmúlt évek alatt. Úgy tűnik, nem ő az egyetlen szép és mosolygós lány a családban, a húga ugyanolyan életvidám, mint ő. A hasonlóság a rajongóknak is feltűnt.

"Nagyon hasonlítotok. Nem ezen a képen, hanem a többi képén. Nagyon különleges, egzotikus vonások", "De egyformák vagytok, Edina. Szépek vagytok", "mint két tojás" - fogalmazták a kommentelők.

Kulcsár Edina Renátáról áprilisban posztolt először, akkor egy Fradi-meccsre kísérte el őt és férjét, Csutit. A közös képükhöz az alábbi szöveget írta: "Ő itt a húgom, Reni! Eddig nem tudhattatok róla, hiszen nem beszéltem róla, de majd idővel mesélek... A lényeg, hogy újra beszélünk és mindent onnan folytatunk, ahol abbahagytunk."

A Story májusi számából kiderült, hogy az egykori szépségkirálynő hosszú időre megszakította a kapcsolatát Renátával, ám szerencsére sikerült rendezniük a kapcsolatukat, és azóta minden rendben van köztük. Van egy másik húga is, mind a ketten a féltestvérei.

- Reni és köztem négy év van, a másik húgom hat évvel fiatalabb nálam. Idén vele is találkoztam már, de Renivel mindig is jóval szorosabb volt a kapcsolatom - fogalmazta a lapnak.

Fotókon Zoltán Erika eltitkolt húga

Zoltán Erika sokáig nem tudott testvérei létezéséről. Csak évtizedekkel később derült ki, hogy apai ágon három testvére is van, akik külföldön élnek. Az Egyesült Államokban élő Tündével ötven év után találkozhatott. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest az énekesnő húga, Tünde.

Ezt is szeretjük