Micsoda férfi! Az RTL Klub ezzel a sármos pasival erősít
Kucsora Bence az RTL Klub Házasodna a gazda című műsorának legfiatalabb szereplője.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kucsora Bence az RTL Klub őszi szuperprodukciója, a Házasodna a gazda című párkereső műsor legfiatalabb és sokak szerint a legsármosabb szereplője. A 25 éves, hódmezővásárhelyi férfit elnézve meglepő, hogy nem könnyen talál magának párt.

- Nő még akadna, de normális, értékes nő már nem annyira, ezért bízom benne, hogy ez a műsor segít abban, hogy olyanokat ismerhessek meg, akik a hosszútávú kapcsolatokban hisznek. Kalandokból már elég volt - árulta el a Feminának.

Attól nem tart, hogy a műsorba jelentkező nők a rivaldafényben más arcukat mutatják, mint a hétköznapokon, mert ő hagy időt az ismerkedésre, és nem egy perc alatt lesz szerelmes.

- Eddig egyetlen alkalommal udvarolhattam egy nőnek, pedig szeretek imponálni, lenyűgözni a másikat. Bízom benne, hogy most nagyobb kihívásnak leszek kitéve - mondta reménykedve.

Ha kíváncsi vagy Kucsora Bencére és arra, milyen nő az ideálja, kattintsd végig összeállításunkat!

Magyar sztárpasik félmeztelenül

Hazánk bővelkedik tehetségekben, legyen szó színészekről, énekesekről vagy sportolókról. Emellett pedig, női szemmel nézve, sztárpasijaink sármos külseje sem utolsó szempont. Nem is kellett sokat keresgélnünk, hogy találjunk 20 magyar szívtiprót - a fiúk pedig még a pólót sem szégyellték ledobni magukról.

Nézd végig a szexi felsőtesteket, és döntsd el, neked melyik jön be: Baronits Gábor szőrös mellkasa vagy inkább Árpa Attila dagadó izmai?

Ezt is szeretjük