2 év után hagyta el a szerelme az RTL Klub sztárját
Krasznai Tündét két év után, pár hónappal az X-Faktor indulása előtt hagyta el szerelme.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Krasznai Tündét a tehetségkutató indulásakor az X-Faktor egyik legmegosztóbb versenyzőjének könyvelték el.

A 25 éves énekesnő azzal hívta fel magára a figyelmet a bemutatkozásakor, hogy nem titkolta, korábban pornófilmekben szerepelt.

Mögötte a múltja

Azóta mentora, Geszti Péter szerint is túllépett a múltján, és a műsorban tiszta lappal indult. Krasznai Tünde nyilatkozatai és az X-Faktorban való szereplései alapján pedig egy érzékeny, sebezhető, ugyanakkor erős nő képe kezd kirajzolódni.

Az elmúlt hétvégi első élő adásban mind a négy mentort lenyűgözte produkciójával, olyannyira, hogy csak pozitív kritikát kapott.

- Sok dolgot éreztem már életemben, de soha nem éreztem ehhez foghatót - reagált elcsukló hangon a dicsérő szavakra.

Gnarles Barkley Crazy című számával aratta a hatalmas sikert.

- Tulajdonképpen ez egy kapcsolatról szól, hogy nemcsak az egyik félen múlik egy rossz kapcsolat, hanem mind a két fél hibás lehet. De igazából ebben a dalban én a világra gondoltam: hogy a világ az őrült, és nem feltétlenül mi vagyunk azok - mondta.

Két év után szakítottak

A magánéletéről annyit árult el, hogy kedvesével két év után, néhány hónappal az X-Faktor indulása előtt szakítottak. A férfi úgy döntött, hogy itt hagyja, és Londonba költözik, ahol jelenleg is él.

Bár első hallásra furcsának tűnik, de Krasznai Tünde hálás a férfinak, amiért az meghozta ezt a döntést, mert ha a dolgok másképp alakulnak, nem tartana most ott, ahol jelenleg.

Az indoklása szerint az együtt töltött idő alatt mindketten érezték, hogy ő nem tud kiteljesedni a kapcsolatban. Annyira szerelmes volt, hogy nem koncentrált magára, és elkezdte a párja életét élni. A férfi látta, hogy Tünde nem boldog, ezért döntött a különválás mellett. Az énekesnő eleinte haragudott rá, de mostanra rájött, a sorsa nem is alakulhatott volna jobban.

- Azt hiszem, ez volt a legnagyobb ajándék, amit tőle kaptam, és ezzel bebizonyította, hogy mennyire szeret - nyilatkozta.

Mivel minden szerelmet olyan intenzíven élt meg, hogy azok mindig kicsit felőrölték, most úgy érzi, egy darabig nem fogják magával ragadni az érzelmek, már csak azért sem, mert most szeretne az X-Faktorra és a feladataira koncentrálni.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük