Elbúcsúzni sem tudott! Kirúgták a közkedvelt rádiós műsorvezetőt
Műsora után azonnal kirúgták Kőváry Anettet, a Class FM rádió műsorvezetőjét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Évekig volt a Class FM reggeli műsorának hírszerkesztője és hírolvasója Kőváry Anett, aki úgy kapta meg felmondását, hogy reggel még műsort vezetett.

Mivel a hallgatóktól és a legközelebbi kollégáitól sem tudott elbúcsúzni, a Facebook-oldalán osztotta meg a hírt, amely minden rajongóját meglepte.

El sem búcsúzhatott

Kőváry az adó indulása óta dolgozott a Class FM-nél, két éve pedig tagja volt a leghallgatottabb reggeli műsor, a Morning Show stábjának is. A népszerű rádiós beleillett a Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc vezette produkcióba, ahol nagyobb szerepet kapott, mint egyszerű hírolvasó.

A hallgatók kifejezetten szerették, ezért is döbbent meg mindenki, hogy elküldték. A műsorvezető Facebook-oldalán írta meg, azt sem tudja, mihez kezdjen, olyan váratlanul érte a dolog.

- Az élete volt a munkája, váratlanul és üres mellébeszéléssel vették el tőle. Elbúcsúzni sem tudott a hallgatóktól. Nem tudta, hogyan köszönheti meg közvetlen kollégáinak, akikkel évek óta együtt ébredt, hogy segítettek valóra váltani az álmait. A rengeteg nevetést. A tanulást egymástól. Azt sem tudta, hogyan fogja elviselni, hogy másnap már nem kell korán kelnie, hogy nem kell kimosnia péntekenként a mikrofonszivacsot. Fogalma sem volt, hogyan lehet 12 év után rádió és hírek nélkül élni - írta.

Nem Sebestyén Balázs rúgta ki

Többen is tudni vélik, hogy az elbocsátásához Sebestyén Balázsnak is köze volt, ám ezt mindkét fél cáfolta. Mint mondták, ez a rádió döntése volt, ha csak rajtuk múlt volna, még évekig együtt dolgoztak volna.

- Igaz, hogy már nem vagyok a Morning Show tagja, de ez nem az én, és nem is a Balázs döntése volt!! Biztos vagyok benne, ha csak rajtunk múlik, még hosszú éveken át együtt dolgozunk. Viszont nem így alakult, előállt egy helyzet, amit kénytelenek vagyunk elfogadni - írta Kőváry.A rádióadó sem maradt adós a reagálással, így indokolták döntésüket.

- A Class FM, az elmúlt 24 órában, a Morning Show-ban egykor szereplő Kőváry Anett távozása kapcsán felröppent vélelmezések és rosszindulatú sajtóhírek kapcsán a következő nyilatkozatot teszi: a rádió mindennapi működésével kapcsolatos strukturális átszervezés után, a rádió döntése alapján került sor a fenti változásra. A csatorna az összes egyéb, a szerkezeti átszervezéssel kapcsolatos információt, saját belügyeként kezeli - olvasható közleményükben.

Fotók: Facebook

Ezt is szeretjük