Tudtad róla? Óvónéni lesz a Csillag Születik énekesnőjéből
Kovácsovics Fruzsina többek között Fluor Tomival is dolgozott legújabb lemezén.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovácsovics Fruzsina nevét a 2007-es Csillag Születikben ismerte meg az ország, amikor is a törékeny lány egy szál gitárral a kezében egészen a döntőig menetelt.

A mindig mosolygós Fruzsinak azóta két nagylemeze jelent meg, jelenleg pedig egyetemre jár, és elkészült első gyermekalbuma is.

Elzárkózott a médiától

A 23 éves énekesnőről a tehetségkutatót követően folyamatosan cikkeztek, a különböző újságok még a magánéletét is kikezdték. 2010 környékén azonban megunta ezt a világot, és bejelentette, elfordul a médiától, és ezentúl csakis a zenére koncentrál.

- Nem szerettem, hogy az emberek beleláttak az életembe, sokszor kerültem összetűzésbe a bulvárlapokkal, akik csupa valótlan dolgot állítottak rólam. Nagyon fiatal voltam, nehezen tudtam kezelni ezt a helyzetet, és nem láttam más megoldást, mint elzárkózni a médiától - mesélte rossz élményeit a Feminának.

Az egyetem segített neki önmagára találni, és a zongorázás is újra közel hozta őt a zenéhez, vagyis ahhoz az élményhez, amiért annak idején elkezdte karrierjét. Elmondása szerint időre volt szüksége, hogy mérlegelje magában a dolgokat, de most már csakis a maga ura.

- Tanultam a régi hibámból, akkor nagyon túlhajszoltam magam. Most azonban már igyekszem mindig beiktatni egy kis szünetet, olyan órákat, napokat, amikor még az e-mailjeimet sem nézem meg, csak olvasok, a barátaimmal vagyok, vagy éppen elmegyek futni - árulta el.

Gyereklemezeket készít

Az énekesnő, akinek mosolya mára már a védjegyévé vált, jelenleg óvodapedagógus szakra jár, és imádja a gyerekeket. Talán pont ez a tény bírta őt rá az elhatározásra, hogy végre elkészítse első gyereklemezét. Az új dalaiba, mint mondta, az egyetemen szerzett tapasztalatait is belevitte, de nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy később még másfajta dalokat is készítsen.

Legújabb lemezén többek között Lackfi János és Szalóczi Dani verseit dolgozza fel, de egy dal erejéig Fluor Tomi is beszállt a projektbe. Az énekesnő elmondta, hogy rettentően élvezte a közös munkát, és Tomival egy nagyon jó számot sikerült összehozniuk, amit a gyerekek is szeretnek.

- Úgy érzem, megtaláltam azt az utat, amin haladnom kell, amit szívesen csinálok, és nem hiába ölöm bele az energiát - vallotta, és azt is elárulta, hogy jelenleg nagyon kiegyensúlyozott életet él, és a magánéletével is minden a legnagyobb rendben, de családot egyelőre még nem tervez.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Kovácsovics Fruzsina.

Ezt is szeretjük