5 hónappal a szülés után visszatért! A magyar színésznő ma este ismét színpadra áll

Kovács Patrícia ma este visszatér a Centrál Színház színpadára.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Öt hónappal a szülés után ma este ismét színpadra áll Kovács Patrícia: a színésznő a Manna Produkció Francia rúdugrás című darabjában tér vissza a Centrál Színházban.

Herczeg Adriennel a Francia rúdugrásban
Az RTL Klub reggeli műsorában március 26-án

Kislányát, Hanna Lujzát 2013. október 24-én hozta világra, ezt férje, Gusztos Péter tudatta a Facebook-oldalán.

Francia rúdugrás

Kovács Patrícia csak rövid időre hagyja magára öt hónapos gyermekét, két korábbi szerepét veszi vissza: a Centrál Színházban március 27-től játszik ismét a Francia rúdugrás című szextettben, majd a Belvárosi Színházban április 6-tól a Kramer kontra Kramerben szerepel. Ez havi három-négy estét jelent csak, árulta el a Feminának.

- Miért döntöttél úgy, hogy öt hónappal a szülés után visszatérsz?

- Azt éreztem, hogy mindkettőnknek szüksége van erre, nekem azért, hogy egy kicsit önmagamra figyelhessek, Hannának pedig azért, hogy tőlem egy-egy órára távol, az apukájával és nagymamájával legyen.

- Mennyire érezted úgy, hogy a színpadra formába kell magad hoznod?

- Nyilván az, hogy az ember színpadra lép, együtt jár azzal, hogy formába hozza magát. Nekem is, mint ahogy mindenkinek, a testem átalakult a szülés után. De nem görcsöltem túl a kérdést, szeretem és elfogadom a testemet így is.

Öt hónapja szült

- Mikor láthatnak a nézők premier darabban?

-  Új darabban való szereplés még a jövő zenéje. Az biztos, hogy május 25-én, gyereknap alkalmából felújítok egy gyerekdarabot a KékSzobaHall keretein belül, a Budapest Jazz Clubban. Ezt még a várandósságom alatt készítettem el, egyedül mesélek Boldizsár Ildikó meséi nyomán, a címe Királylányok és királyfiak.

3 magyar sztárról is kiderült, hogy babát vár

Nézegess képeket!

Elolvasom

A színésznő azt is elárulta, hogy Hanna születése óta erősebbnek és magabiztosabbnak érzi magát. A Manna Produkció Francia rúdugrás című  darabja a leírás szerint egy sodró lendületű és fülledt erotikájú komédia a párkapcsolatokról és magáról a szexről azoknak, akiknek kevés a Káma-Szútra.

Anyukaként bizonyára más lesz a szerepét eljátszania, mint amikor utoljára megformálta a karaktert. Ennél is érdekesebbnek tartja azonban, milyen lesz az, ha a Kramer kontra Kramerben is visszatér, és el kell mondania azt a mondatot, hogy "megőrültem a gyerekemtől, azt hittem kivágom az ablakon, úgy bőgött egész nap". Ezt már az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című műsorában mondta, ahova kislányát is magával vitte.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Fotó: Manna Produkció, RTL Klub/8:08 - Minden reggel

Ezt is szeretjük