5 hónappal a szülés után visszatért! A magyar színésznő ma este ismét színpadra áll

Kovács Patrícia ma este visszatér a Centrál Színház színpadára.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Öt hónappal a szülés után ma este ismét színpadra áll Kovács Patrícia: a színésznő a Manna Produkció Francia rúdugrás című darabjában tér vissza a Centrál Színházban.

Herczeg Adriennel a Francia rúdugrásban
Az RTL Klub reggeli műsorában március 26-án

Kislányát, Hanna Lujzát 2013. október 24-én hozta világra, ezt férje, Gusztos Péter tudatta a Facebook-oldalán.

Francia rúdugrás

Kovács Patrícia csak rövid időre hagyja magára öt hónapos gyermekét, két korábbi szerepét veszi vissza: a Centrál Színházban március 27-től játszik ismét a Francia rúdugrás című szextettben, majd a Belvárosi Színházban április 6-tól a Kramer kontra Kramerben szerepel. Ez havi három-négy estét jelent csak, árulta el a Feminának.

- Miért döntöttél úgy, hogy öt hónappal a szülés után visszatérsz?

- Azt éreztem, hogy mindkettőnknek szüksége van erre, nekem azért, hogy egy kicsit önmagamra figyelhessek, Hannának pedig azért, hogy tőlem egy-egy órára távol, az apukájával és nagymamájával legyen.

- Mennyire érezted úgy, hogy a színpadra formába kell magad hoznod?

- Nyilván az, hogy az ember színpadra lép, együtt jár azzal, hogy formába hozza magát. Nekem is, mint ahogy mindenkinek, a testem átalakult a szülés után. De nem görcsöltem túl a kérdést, szeretem és elfogadom a testemet így is.

Öt hónapja szült

- Mikor láthatnak a nézők premier darabban?

-  Új darabban való szereplés még a jövő zenéje. Az biztos, hogy május 25-én, gyereknap alkalmából felújítok egy gyerekdarabot a KékSzobaHall keretein belül, a Budapest Jazz Clubban. Ezt még a várandósságom alatt készítettem el, egyedül mesélek Boldizsár Ildikó meséi nyomán, a címe Királylányok és királyfiak.

3 magyar sztárról is kiderült, hogy babát vár

Nézegess képeket!

Elolvasom

A színésznő azt is elárulta, hogy Hanna születése óta erősebbnek és magabiztosabbnak érzi magát. A Manna Produkció Francia rúdugrás című  darabja a leírás szerint egy sodró lendületű és fülledt erotikájú komédia a párkapcsolatokról és magáról a szexről azoknak, akiknek kevés a Káma-Szútra.

Anyukaként bizonyára más lesz a szerepét eljátszania, mint amikor utoljára megformálta a karaktert. Ennél is érdekesebbnek tartja azonban, milyen lesz az, ha a Kramer kontra Kramerben is visszatér, és el kell mondania azt a mondatot, hogy "megőrültem a gyerekemtől, azt hittem kivágom az ablakon, úgy bőgött egész nap". Ezt már az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című műsorában mondta, ahova kislányát is magával vitte.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Fotó: Manna Produkció, RTL Klub/8:08 - Minden reggel

Ezt is szeretjük