A sármos magyar színész kolléganőjét vette el
Esküvői fotók
Kovács Lehel, a Munkaügyek című sorozat színésze mozgalmas nyarat tudhat maga mögött, meg is nősült.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mozgalmas nyarat tudhat maga mögött Kovács Lehel, a tegnaptól harmadik évadával jelentkező Munkaügyek - IrReality Show egyik szereplője. Amíg más nyaralt, az M1 sorozatának Karesza forgatott.

- Nagyon jó találkozásokat köszönhetek a sorozatnak, hiszen remek színészek játszanak benne, így azt sem bánom, hogy nem volt sok időm a pihenésre. Ez volt a harmadik teljes nyaram, amit velük töltöttem - mesélte a Feminának.

Persze a nyár nemcsak a munkáé volt, a 32 éves színész meg is nősült. Augusztus 9-én oltár elé vezette párját, Mórocz Adriennt, a Budapest Bábszínház színésznőjét. Őt többek között a Pöttyös Panni az iskolában című darabból vagy a Boribon-dalok révén ismerheti a közönség. A Boribon muzsikál című lemez 2011-ben az év gyermekalbuma díjat is kiérdemelte.

A színész párt májusban Pethes-Agárdi díjjal tüntették ki. Azt gondolnánk, bizonyára a szakma hozta őket össze, de ez nem így történt: három évvel ezelőtt egy szórakozóhelyen találkoztak. Mindketten éppen egy csalódás után voltak, de miután elkezdtek beszélgetni, olyan jól alakult az estéjük, hogy  az ismerkedést tovább folytatták.

Nézd végig képes összeállításunkat, és tudj meg még többet a sármos magyar színészről!

Hazai sztárok esküvői fotói

Még soha annyi hazai sztár nem mondta ki a boldogító igent augusztusban, mint idén. Voltak, akik titokban keltek egybe, mások előre bejelentették az esemény időpontját. Nézd meg összeállításunkban, ki tartotta az esküvőjét 2013 nyarán!

Ezt is szeretjük