Leesett az álla a magyar műsorvezetőnek! Erre ő sem számított
Kovács Áronnak tátva maradt a szája a Nyered, ha mered című vetélkedő forgatásán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Áron egész Magyarországot keresztül-kasul beutazta a VIASAT3 egyedi vetélkedőjének, a Nyered, ha merednek a stábjával.

A rádiós és televíziós műsorvezető a legkülönfélébb emberekkel találkozott, de számára a legnagyobb meglepetést mégsem az egyik versenyző okozta.

Előítéletek nélkül

A 39 éves sztár az utazó kvízműsor forgatása során több mint hatezer kilométert tett meg a stábbal, így nem csoda, hogy összekovácsolódott a csapat.

A két és fél hónap alatt volt ideje megismerni útitársait, az apa-fia szállítóbrigádot is, akik bizony kenterbe vertek volna jó pár játékost, ha részt vettek volna a kvízjátékban.

A műsorvezető kíváncsiságból tesztelte a kvízkérdéseket a két marconának tűnő szállítón - azok pedig rendre 80-90%-osan teljesítettek az általános műveltséget igénylő feladatok megoldása során.

- Jó kis üzenet ez azoknak, akik ruhatípus szerint osztályozzák az embereket. Mindenki tud meglepetést okozni - nyilatkozta Kovács Áron a Feminának.

A hétfőtől csütörtökig este hatkor látható országjáró kvízműsorral a legkülönfélébb családoknál és embereknél tett látogatást.

Hozzák és viszik a tárgyakat

- A mi kis roadshow-nk során számos helyen megfordultunk, megtapasztaltuk az emberek vendégszeretetét, ahogy beengedtek bennünket az életterükbe, a magánszférájukba. Különböző sorsú, élethelyzetű embereket láttunk, de az állíthatom, hogy a tudás nem a státusztól vagy a pénztől függ - mesélte.

Kovács Áron a Nyered, ha mered stábjával olyan kalandvágyó csapatokat kutatott fel, melyek tagjai megunt tárgyaikat tétként ajánlották fel egy értékesebb nyeremény ellenében. Ha nem sikerül elegendő helyes választ adniuk a lakásukba vagy éppen munkahelyükre betoppanó műsorvezető kérdéseire, akkor nemcsak az új tárgyat bukták el, hanem azt is, amit lecseréltek volna.

Az értékes nyereményeket rejtő kék furgon többek között fodrászatnál, fiúalbérletnél, kocsmánál és tanyánál is megállt már.

A Nyered, ha mered kvízjátékában elvesztett tárgyakat a VIASAT3 jótékony célra ajánlja fel - a műszaki és háztartási cikkeket a Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyezi majd el a rászorulóknál.

- Azt tapasztaltam, hogy a játékosok tudnak veszíteni. Erre tanítom a kisfiamat is, hiszen, ha valaki mindent egy lapra tesz fel, az is benne van a pakliban, hogy elbukja a tétet. Volt olyan, aki nyert nálunk, mégis odaadta a tétként felajánlott használt tárgyat, hogy vigyük el oda, ahol szükség van rá - árulta el a műsorvezető.

Fotó: VIASAT3

Ezt is szeretjük