Tündéri fotó! Kovács Áron huncut kisfia kiköpött apja
Hasonló karakterek
Kovács Áron, a népszerű tévés igazi mintaapa, aki nem csak akkor van a gyerkőcével, amikor játszani kell.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A jelek szerint Kovács Áron, az Áll az alku szexi műsorvezetője az a fajta apuka, amilyenre titokban minden nő vágyik.

Mint a tévés korábban a Kismama magazinnak elmesélte, már az elejétől fogva kivette a részét kisfia, Milán gondozásából. Ha kellett, pelenkázta vagy etette, és az sem okozott neki gondot, hogy éjszaka felkeljen hozzá.

Remekül kijönnek

Most azonban már, hogy a picur lassan a harmadik szülinapja felé közeleg, közös programokat is szerveznek. Mindketten imádják ugyanis az igazán férfias elfoglaltságokat, mint a motorozás, aminek a büszke édesapa örül a legjobban. Áron lelkes motoros, így dagad atyai szíve, valahányszor vagány kiskölykét száguldozni látja.

No de ez nem jelenti azt, hogy úgy gondolnák, ők különlegesebbek, mint a nők. Sőt, épp ellenkezőleg! A 37 éves sármőr már ilyen kicsi korban is igyekszik tudatosítani kisfiában, hogy a nőket tisztelni kell, és odafigyelni rájuk.
Kiáll a nőkért

Ezért nem meglepő, hogy az Avon Gyaloglás az életért menetében a sok híres magyar hölgy, mint Ördög Nóra, Pécsi Ildikó vagy Zséda, a Magyarország legsármosabb pasijának megválasztott Kovács Áron is ott lesz június 5-én a Városligetben. A mellrákellenes kezdeményezés óriásplakátjának aláírására pedig nem is egyedül ment, hanem Milánnal a nyakában.

- Az, hogy a hölgyek egészségesen éljenek, közügy. Ugyanolyan fontos ez a férfiaknak is, mint a nőknek, mivel hatással van ránk. Csakúgy, mint a terhesség - noha a nőkkel történik, a férfiak életében is nagy változást hoz.

Úgy gondolom, ezt is közösen kell csinálnunk, és a férfitársadalom felelőssége, hogy vigyázzon a nőkre - árulta el.

Fotók: Redlemon, TV2

Ezt is szeretjük