Így kell magyarázni a hülyeséget! Ezen még a magyar műsorvezető is elképedt

Ma este debütál az Észbontók című vetélkedő Kovács Áronnal.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ma este debütál a VIASAT3 Észbontók című új vetélkedője, melyben nyolc héten át női és férfi csapatok versengenek egymással értékes nyereményekért.

A műsorvezető Kovács Áron lesz, akit a csatorna Nyered, ha mered című vetélkedőjében már láthattak a nézők.

A hülyeséget magyarázzák

Nem egy klasszikus műveltségi vetélkedőről van szó, hisz négyből három fordulóban nem az számít, maguk a versenyzők tudják-e a helyes választ, hanem az, meg tudják-e tippelni, hogy a felvételről bejátszott női vagy férfi Észbontók eltalálják-e a helyes választ az adott állításra.

A műsor előre kiszivárogtatott vírus videói elképesztő népszerűségnek örvendenek az internetes olvasók között. Az egyik ilyenben például arról elmélkednek, vajon a Föld forog a Nap körül vagy fordítva?

- Az összetett üzenet az, hogy azért nem ártott volna figyelni az iskolában, mert tudni jó. Elképedtem például, amikor két lánynak derengett ugyan, hogy Hirosima és Nagaszaki volt az a két város, amelyre atombombát dobtak le, de aztán elkezdték fejtegetni, vajon Csernobil egy ország vagy egy tartomány - mesélte a Feminának Kovács Áron.

Szerinte azonban nem a tudatlanság, hanem a tudálékosság miatt lesz a műsor roppant szórakoztató.

"Nem tudni sem tragédia!"

- Nem azon nevetek, hogy valaki nem tud valamit, mert az velem is előfordul, hanem azon, ahogy magyarázzák, kiokoskodják a hülyeséget - folytatta.

A 39 éves műsorvezető szerint nem tudni sem tragédia, hisz a nem túl okos emberek is szerethetőek és hasznosak lehetnek a társadalomban - ez is üzenete a vetélkedőnek. 

- Ezek az emberek teljesen boldog és hasznos életet élnek vagy élhetnek anélkül, hogy tudnák, nem a Nap kering a Föld körül! Ismerek zenészeket, akik nem tudják a legalapvetőbb ünnepeink, például a karácsony bibliai hátterét, de úgy muzsikálnak, hogy a szívem beleszakad és angyalok sírnak... Mi hát akkor a tudás? Mi az igazi tudás? Mire van igazából szükségünk az Élethez? Mik a Hasznos Tudnivalók? - ezt már a Facebook oldalán fejtegeti.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az Észbontók ma estétől nyolc héten át minden csütörtökön 21:25-kor lesz látható a VIASAT3 műsorán.

Fotó: VIASAT3

Ezt is szeretjük