Elege van a hazugságokból! A magyar énekes tisztázta a róla szóló pletykákat

Hazugság, amit Ákosról és az x-faktoros szerepéről írnak.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hónapok óta mindenki azt találgatja, kik lesznek a 2013-as X-Faktor zsűritagjai. Az újságokban felmerült már Tóth Gabi, Vastag Csaba neve is, az elmúlt hetekben pedig mindenki arról cikkezett, hogy Kovács Ákos a tuti befutó a mentori székbe.

Több bulvárújság is arról írt, hogy az énekes 20 millió forintot kért az RTL Klubtól tiszteletdíjként, ennyiért lett volna hajlandó ítészkedni.

Hazugságot írtak róla

Már tavaly is felmerült a Bonanza Banzai alapítójának a neve a tehetségkutató műsor kapcsán, ám akkor sok munkájára hivatkozva nem vállalta a felkérést.

A mostani, valóságtól elrugaszkodott összeg és hírek hallatán viszont úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba.

- Régebben legalább a látszatra ügyeltek, tehát ha azt írták, Ákos 50 millióért játszik a Szigeten, abból legalább annyi igaz volt, hogy játszottunk a Szigeten. A Blikk jobban tenné, ha megválogatná az információforrásait, mert nyilvánvalóan félrevezették őket. Totális hazugság, amit megírtak - mondta Ákos az RTL Klub Fókusz című műsorában.

Bár tavaly is felmerült a neve, azt mondta, sohasem vállalná a zsűrizést. Szerinte ugyanis minden tehetségkutatóban sokkal jobb énekesek vannak, mint ő, bár nem hangi adottságokat tekintve, hanem jobban el tudják adni magukat, és egy gárda teszi sztárrá őket.

Túl vajszívű a mentorsághoz

Mint mondta, ehhez a műfajhoz nem kell nagy hangi adottság, bár nem árt, ha van. Példaként hozta Mick Jaggert, aki nem jó énekes, de személyes varázsa és az őt körüllengő kultusz mindezt feledteti az emberekkel.

- Az elmúlt 25 évben ragadt rám annyi, hogy tudnék tanácsokat adni, bár az egyszer sem biztos, hogy mindenkire igaz lenne. De én túl vajszívű vagyok ahhoz, hogy mentorkodjam - vallotta be.

Fotók: Facebook

Ezt is szeretjük