Ez aztán a tervezés! Egy évvel a titkos esküvő után szüli meg kisfiát a magyar sztár
Kovács Ági tavaly júniusban ment férjhez, idén nyárra várja kisfiát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor alig kétéves korában Kovács Ágit elvitte a mamája úszni, valószínűleg meg sem fordult a fejében, hogy egy leendő olimpiai bajnokot indít el az útján.

Egy darabig valóban úgy tűnt, Ági csak a mozgásigényét akarja levezetni az úszással, de aztán 14 évesen elindult első versenyén - és onnantól nem volt megállás.

2007-ben vonult vissza

Végül a csinos sportolónő életéből 25 évet töltött többnyire a medencében, míg 53 magyar, két világ- és hét Európa-bajnoki cím megszerzése után, 2007 júliusában végleg abbahagyta az úszást, és visszavonult.

Hamarosan aztán a nagy szerelem is beköszöntött az életébe - a férfival tavaly júniusban egy titkos ceremónián keltek egybe. Most pedig újabb szerepre készül, hiszen a 29 éves sztár két hónap múlva, azaz 2011 júniusában édesanya lesz!

Hogy mennyiben változott meg, amióta babát vár, és mivel tölti mostanság az idejét, egyebek közt erről is mesélt Kovács Ági a napokban a Reflektor riporterének.

Nagyon várja a babát

Mint elárulta, gyerekkorától fogva azt mondogatta mindenkinek, hogy 30 éves kora előtt fog szülni - és ha minden a tervek szerint alakul, a júliusban a születésnapját ünneplő híresség 29 éves és 11 hónapos lesz, amikor a kisfia a világra jön, tehát nem is alakulhatott volna jobban az egész.

Arról is beszámolt, a pocaklakó megtanította arra, hogy lassítson, illetve figyeljen oda jobban magára. Ugyanakkor már most nagyon izgága a kis lurkó, éjjelente nem igazán hagyja aludni, mert akkor a legaktívabb.

Mindezen apró kellemetlenségek mellett Ági persze alig várja már, hogy a karjában tarthassa kisfiát.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: www.femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Mostanra már felfogtam azt, hogy áldott állapotban vagyok, bár az még fura, hogy a baba egyszer ki fog jönni. De úgy gondolom, fel vagyok készülve az anyaságra - vallotta.

Azért addig sem unatkozik: Ági jelenleg a Testnevelési Egyetem marketing- és pr-ügyeit látja el - szabadidejében pedig igyekszik minden fontos holmit megvásárolni a gyerkőcnek.

Fotó: kovacsagi.hu

Ezt is szeretjük