Felismered a 80-as évek magyar gyereksztárját? 40 éves, és két gyereke van
Kovács Robi ma is sokat szerepel, de a képernyő helyett a színpadon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Robi vörös hajú, szeplős kisfiúként a ’80-as évek egyik legismertebb gyereksztárja volt. A Bors őrs kalandjai után kisiskolásként kiválasztották az 1986-os A világ legrosszabb gyereke című film főszerepére, amit a Tűrhető Lajos és az Öcsi, a sztár követett. Utóbbit Takács Vera rendezte, aki kiskamaszként beválasztotta az 1989-ben indult Kölyökidő csapatába. Az ifjúsági sorozatnak 1997-ig oszlopos tagja volt.

1998 és 2002 között a Gór Nagy Mária Színitanodába járt, megalapította saját színtársulatát, a Görbe Tükröt. Vezette a Fele királyságom című vetélkedőt és a Főtér című műsort is a köztévén.

kovacs-robi-2018
Fotó: Facebook/Kölyökidő, FEM3 Café

Kovács Robi mára már betöltötte a negyvenet, 2006 augusztusában megnősült, felesége, Katalin egy kislánnyal, Kincsővel és egy kisfiúval, Bencével ajándékozta meg. Mindketten igazi örökmozgók, mesélte a FEM3 Caféban.

- Ha jó idő van, és kiszabadulhatunk a négy fal közül, nagyon szeretünk olyan programokat csinálni, amiben a gyerekek kiélhetik a kreativitásukat, valamint megfelelően lefáradnak. Amikor csak fél nap érek rá, mert például szabadtéri előadásom van, akkor is elmegyünk érdekes, tematikus játszóterekre, Budapesten is van sok mesejátszótér – osztotta meg a nézőkkel.

kovacs-robi-gyerekei2
Fotó: FEM3 Café

Nyáron természetesen Kincső és Bence is legszívesebben minden nap strandolna. Apjuk szerint igazi vízicsibék, miután vízközelbe érnek, rögtön mennek csobbanni, és indulásig ki se lehet imádkozni őket a vízből. Nem véletlenül, hisz az egész család nagy szerelme a Balaton.

kovacs-robi-gyerekei
Fotó: FEM3 Café

- Nekünk örök szerelmünk a Balaton, kétszer is megyünk, emellett vannak bevett programjaink, amikhez ragaszkodunk: minden évben egyszer lemegyünk Tatára, az Öreg-tóhoz, ott töltjük az egész napot, a Velencei-tóra is szoktunk menni, és tervezzük még azt is, hogy meglátogatjuk a Tisza-tavat – mesélte Kovács Robi.

Ezt is szeretjük