Leleplező fotó! A magyar színésznő ágyba bújt kollégájával

Kovács Patríciáról ez a kép készült az RTL Klub sorozatának éjszakai forgatásán.

Kovács Patrícia Válótársak
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Javában tartanak az RTL Klub Válótársak című sorozatának forgatási munkálatai, a második évad egyik jelenetéből Kovács Patrícia egy fotót posztolt a Facebook-odalán. A színésznő az ágyban fekszik, mögötte pedig kollégája, Scherer Péter látható. A történet szerint az üzletember Dávid szerelmes lesz az őt kezelő szívspecialista doktornőbe, de az első évad utolsó részében a randijuk nem zárult happy enddel. A kép láttán máris megindultak a találgatások.

"Akkor csak összejöttök! HELYES! Mikor lesz a tv-ben?"

"Tisztelt Doktornő!!! Kérem, vigyázzon rá… mégiscsak a szíve... Imádlak benneteket" - olvasható a kommentek között.

Stohl András, Scherer Péter és Lengyel Tamás mellett ősztől Nagy Ervin is látható lesz a Válótársakban. A 39 éves, Jászai Mari-díjas színész a Stohl András által megformált Bálint öccsét alakítja majd, derült ki július végén.

Facebook- és leadkép: SuperTV2

A '90-es évek bombázó sorozatsztárja volt! A magyar színésznő most így néz ki

Így néz ki most Tóth Auguszta, a Kisváros egykori bombázója. Nézd meg!

A '90-es évek bombázó sorozatsztárja volt! A magyar színésznő most így néz ki

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük