Csúnya, szemüveges kislánynak csúfolták - Az egyik legszebb színésznőnk lett
Kovács Patrícia a szemüvege miatt kapott kislányként bántó megjegyzést.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki gondolná, hogy a gyönyörű színésznőt, Kovács Patríciát kisgyerekként csúfolták, ráadásul az egyik családtagja mondott rá nagyon bántó dolgot. A férfival azóta sincs jó kapcsolatban - mesélte a 41 éves sztár a Spektrum Home csatornán vasárnap esténként jelentkező NőComment! című műsorban. 

- "Annyira csúnya vagy, hogy ha lemész a bányába, följön a szén!" Ezt a nagybátyám mondta nekem, amikor nyolcévesen szemüveges lettem. Azóta se nagyon beszéltünk - osztotta meg a nézőkkel. 

Kovács Patrícia igyekszik kislányát, az októberben hatéves Hannát megvédeni a csúfolódásoktól. Egy ilyen alkalommal szembesült azzal, hogy a gyerekek mennyire őszinték. 

- A gyerekem öt és fél éves, és tényleg nagyon csúnyán eszik, mint egy kis malac. És kislány! Próbáljuk terelgetni, hogy meg kellene próbálni szebben enni, mire ő azt mondja, hogy megpróbálja, de nem sikerül. Aztán egy óvodai zsúron, ahol mi, szülők is jelen voltunk, az egyik kisfiú nagyon csúnyán evett, és egy kislány azt mondta neki: "Úristen, nézd már! Olyan csúnyán eszel, mint a Hanna!" - kezdte a történetet. 

kovacs-patricia-nocomment
Fotó: TMC

Úgy érezte, ez már a csúfolódás kategória, és este beszélgetnie kell erről Hannával. Esténként, elalvás előtt ugyanis meg szokták beszélni a napot, mi volt benne a jó, mi volt rossz. Amikor szóba hozta a zsúron történteket, meglepő választ kapott a gyerekétől. 

- Elkezdtem mondani, hogy "Hanna, volt egy pillanat, amikor elkezdtek veled csúfolódni". Erre azt kérdezte: "mama, mi volt?" "Amikor azt mondta a kislány a kisfiúnak, hogy olyan csúnyán eszel, mint a Hanna" - válaszoltam. Rávágta: "de hát mama, ez az igazság!" Nagyon meghatódtam, és nagyon büszke is voltam a gyerekemre. Azt gondoltam, most nem szabad elrontani őt, mert ez az igazság: Hanna elfogadta, hogy ő ilyen, ő csúnyán eszik - zárta a sztorit Kovács Patrícia. 

Magyar női sztárok szemüveges gyerekként

Képes összeállításunkban nemcsak Kovács Patríciát láthatod, hanem más hazai hírességeket is szemüveges gyerekként.

Ezt is szeretjük