Kovács István és Sajgál Erika álompár a nyaralós fotón: 25 éve élnek boldog házasságban

Az Egri csillagok egykori sztárja és felesége, Sajgál Erika különleges helyszínen ünnepelték a színész 80. születésnapját.

Kovács István és felesége Dubajban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az Egri csillagok Bornemissza Gergelye, Kovács István május 7-én ünnepelte 80. születésnapját. Felesége, Sajgál Erika egy nem akármilyen utazással lepte meg a kerek évfordulóra. 

Kovács István és felesége Dubajban

Kovács István és Sajgál Erika 25 éve élnek boldog házasságban és harmóniában. A TV2 Mokka stúdiójában meséltek dubaji útjukról, amit Sajgál Erika szervezett meg férjének születésnapja alkalmából. Mint elmondták, ennyi év után akkora összhang van köztük, hogy nem volt kérdés, hogy a nagy utazást mindketten élvezni fogják. 

 A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja és felesége hat barátjukkal együtt repülőre ült, és meg sem álltak Dubajig, ahol elmondásuk szerint hatalmas ünnepségsorozatot tartottak. A Mokka stúdiójában az is kiderült, hogy korábban családilag is összegyűltek, és megünnepelték a kerek születésnapot. 

 - Most ilyen titokzatos helyeket keresünk a világban. Kovács Pista nagyon jól beszél olaszul és franciául is, és mi Európát bejártuk. (...) Most azt gondoltuk, kicsit kijjebb rakjuk a vágyainkat, és nagyobbat álmodunk - válaszolta Sajgál Erika a kérdésre, hogy hogyan esett éppen Dubajra a választásuk.

A színész házaspárról rengeteg fotó készült utazásuk alatt, melyeket elnézve 25 év után is sugárzik róluk a boldoság és az összhang, valamint az is látszik, hogy nem spóroltak a kilométerekkel, és alaposan körbejárták a közkedvelt desztináció minden turisztikai látványosságát.

Képernyőkép 2024-05-14 435.png
Fotó: TV2

Kovács István és Sajgál Erika 25 évvel ezelőtt, a színpadon szerettek egymásba. A színésznő korábban elmondta, egy közös dal éneklése közben hasított bele az érzés, hogy külsőre és belsőre is a világ leggyönyörűbb embere áll vele szemben, ő már ekkor szerelmes lett. Az elmúlt 25 év ezt az érzést igazolja, kapcsolatuk békés és boldog. Fiuk, Domonkos mára már 24 éves, felnőtt férfi lett. 

Kovács István 80 éves lett: az Egri csillagok sztárja ma nem kap munkát

A színész számtalan filmben, sorozatban, színdarabban szerepelt, de hatvan év után munka nélkül maradt.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük