24 évvel fiatalabb sztársportolót szeret a magyar műsorvezető

Híres párok nagy korkülönbséggel

Hazai sztárpárok korkülönbséggel.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szerelem nem ismer határokat, így korhatárokat sem. A magyar sztárpárok között is számos olyan hírességet találunk, ahol az egyik fél jóval idősebb a másiknál. Cikkünkben néhány olyan párt gyűjtöttünk össze, akik esetében a férfi jóval idősebb.

Az utóbbi évek egyik legsikeresebb magyar teniszezőnőjének, a 25 éves Szávay Ágnesnek nemcsak karrierjében történt hatalmas változás.

Miután egészségügyi okokra hivatkozva tavaly februárban abbahagyta sportpályafutását, pár hónap elteltével egy jótékonysági eseményen megismerte a nála 24 évvel idősebb Várkonyi Attilát, ismertebb nevén DJ Dominique-ot.

Tök jól kiegészítjük egymást

A 49 éves műsorvezető és zenész, valamint a teniszezőnő hamar egymásra talált, már a gyermekvállaláson gondolkoznak.

A szerelmeseket egyáltalán nem zavarja a köztük lévő 24 év, sőt, előszeretettel viccelődnek rajta. Állításuk szerint tökéletesen kiegészítik egymást: míg Szávay Ági a praktikusabb dolgokban ügyesebb, addig a zenelovas a szentimentális vonalat erősbíti kapcsolatukban - mondták az RTL Klub Reflektor című műsorában.

Szandiéknál 16 év különbség

Szandi mindössze 16 éves volt, amikor a sors összehozta későbbi férjével, az akkor 32 éves Bogdán Csabával.

A zenészpáros 1999-ben házasodott össze. Három gyermekük született, Blanka, Domonkos és Csaba.

Szandi édesapja először nem nézte jó szemmel, hogy egy jóval idősebb férfi van lánya oldalán, de szerelmük erősnek bizonyult, azóta is harmonikus házasságban élnek.

Józsa Imre és Létay Dóra szerelme is kiállta az idő próbáját, pedig megismerkedésük idején sokan úgy vélték, az idén kereken 60 éves,  csúnyácskának tartott színész és a gyönyörű, szőke színésznő szerelme nem lesz hosszú életű.

A színművész négy évvel ezelőtt titokban vette feleségül a Jóban Rosszban egykori Pongrácz doktornőjét. Közöttük 16 év van, Józsa Imre javára. Közös gyermekük is született, Luca.

Kárász Róbertet, a TV2 44 éves műsorvezetőjét először kifejezetten zavarta a több évnyi eltérés közötte és szerelme közt. 17 évvel fiatalabb párjával, Benedek Róza Muriellel mára tökéletesen összecsiszolódtak, és már fel sem tűnik neki, hogy kettőjük között ekkora a korkülönbség - árulta el a TV2 műsorvezetője.

Kárász Róbert 2010 januárjában 15 évnyi házasság után költözött el feleségétől és két közös gyermeküktől, hogy új életet kezdjen.

Magyar női sztárok fiatalabb férfival

Nézd meg azokat a hazai sztárpárokat, akik esetében a nő az idősebb!

Fotók: Facebook/Szávay Ágnes, TV2/Sajtószoba

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük