Igazi sármos nőcsábász volt a fiatal Korda György
A 71 éves Korda György ma is kirobbanó formában van, fiatalon pedig egyszerűen lehetetlen volt neki ellenállni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Korda Györgyöt lehetne szeretni és nem szeretni, az azonban vitathatatlan, hogy hatalmas figura. Nem véletlen, hogy évtizedek óta a magyar közélet egyik legnépszerűbb alakja, akiért generációktól függetlenül nagyon sokan rajonganak.

A 71 éves magyar énekes fiatalokat megszégyenítő formában van, legyen szó akár egy Sziget-koncertről, ahol a hallgatóság évek óta eksztatikus szeretetettel fogadja feleségével, Balázs Klárival együtt, vagy éppen egy pókermeccsről, amelyet hihetetlen átéléssel közvetít.

Kiapadhatatlan energia birtokosa

Korda György korát meghazudtoló energikusság és szuggesztivitás birtokában van ma is, ezen jellegzetes tulajdonságai pedig annak idején bizonyára hatványozottan érvényesültek.

Arról nem is beszélve, hogy vélhetően az ismerkedés és a hódítás sem esett nehezére, Korda ugyanis a róla készült fiatalkori fotó tanúsága szerint - harminc-egynéhány éves a képen - igazi nőcsábász lehetett, aki szövegével és sármjával bárkit levett a lábáról.

Évtizedek óta boldog házasságban él

Az imádott táncdalénekes az életre szóló boldogságot a nyolcvanas évek elején találta meg a vokálénekesnő Balázs Klári személyében, akivel a mai napig boldog és harmonikus házasságban él - immáron közel három évtizede.

Korda György eladott lemezeinek száma több millióra tehető, énekesi népszerűségét pedig a hatvanas években is meg tudta őrizni, amikor világkörüli hódító útjára indult a beat.

Az elmúlt években a színészetbe is belekóstolt: láthattuk a Magyar vándorban és a Szinglik éjszakája című filmben is, utóbbiban stílszerűen egy pókerjátékost alakított.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük