Összeomlott az RTL Klub egykori sztárjának élete! Egyedül maradt kislányával
Összeomlott Konta Barbara élete, miután férjét börtönbe csukták.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Előzetes letartóztatásba helyezték az egykori Barátok közt szereplő, Konta Barbara labdarúgó férjét.

A kapust azzal vádolják, hogy több mérkőzést is eladott. A férfit az edzőtáborból hurcolták el a rendőrök.

Konta Barbara élete romokban

A Központi Nyomozó Főügyészség csapott le az RTL Klub egykori sztárjának férjére, a 32 éves N. Norbertre, akit azzal gyanúsítanak, hogy megbundázta a meccseket. Csütörtökön elrendelték a férfi előzetes letartóztatását is.

Konta Barbara azonban nem sietett meglátogatni és támogatni férjét, ötéves gyermekükkel együtt távol maradt a bíróságtól. Döntése azért furcsa, mert hasonló esetben a családtagok igyekeznek támogatásukról biztosítani a szerettüket. Többen tudni vélik, hogy inkább a saját imázsát féltette az egykori tévés, ezért hagyta magára férjét.

A színésznő élete úgy tűnik, romokban hever, ugyanis férje ügyén túl még vállalkozása is csődbe ment, utazási irodáját felszámolták. Így párja fizetésén kívül minden más bevételi forrásuk megszűnt, és míg ez a nyomozás le nem zárul, a focista sem kap pénzt. Így az egykori tévés munka és egy fillér nélkül néz szembe a közeljövővel.

Nemrégiben még éppen azt nyilatkozta, mennyire tökéletes az élete és milyen boldog. A bundabotrány kirobbanása óta viszont kikapcsolta a telefonját is és elbújt ötéves kislányukkal, Franciskával a nyilvánosság elől.

640 milliós nyeresége volt

Konta Barbarát 1998-ban, a Barátok közt Hoffer Esztereként ismerte és szerette meg az ország. Később - botrányos körülmények között - a konkurens csatorna reggeli műsorához szerződött, majd egy délutáni talk show-t vezetett, amely hamar megbukott. Pályája csúcsán az év legszexisebb sztárjának is megválasztották.

Tévés karrierje véget ért, de magánélete boldog és rendezett volt: 2006 -ban férjhez ment és 2008-ban megszületett a kislánya, Franciska. Évekig élt Szibériában, mivel férje oda szerződött, de két éve hazaköltöztek, s azóta családjának és vállalkozásának élt.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A Konta Barbara többségi tulajdonában lévő utazási iroda csak 2011-ben 640 millió forintnyi bevételt hozott, most mégis fel kellett számolni és a tévés a nincstelenséggel küzd.

Fotó: Facebook

Ezt is szeretjük