Így még nem láttad! Dögös fehér ruhában hódított a TV2 bájos sztárja
Kondákor Zsófit, a Jóban Rosszban szereplőjét mélyen dekoltált koktélruhája kis híján megviccelte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 népszerű kórházsorozata, a Jóban Rosszban csak úgy bővelkedik a szebbnél szebb színésznőkben - elég csak Legerszki Krisztinára, Szorcsik H. Vikire vagy épp Bálizs Anettre gondolni.

Kétségtelenül közéjük tartozik Kondákor Zsófia is, aki ugyan a képernyőn esetlen, csúnyácska gyakornokot alakít, a valóságban igazi bombázó.

Csúnyácska gyakornokot játszik

A barna színésznő Goór Nagy Máriánál tanult, majd 2010 őszén csatlakozott a Csillágvirág Klinika csapatához, Horváth Veronika bőrébe bújva.

A sorozatban úgy fest, mintha Betty, a csúnya lány magyar kiadása kelt volna életre: óriási szemüvegben, bozont szemöldökkel és fogszabályzóban ügyetlenkedik.

Ám a partikon mindig a legjobb formáját hozza, olyannyira, hogy szinte rá sem lehet ismerni.

Szexi ruháival és dögös sminkjével akár egy hollywoodi vörös szőnyeges rendezvényen is megállná a helyét.

Merészen dekoltált ruhát viselt

A 2011-es Story-gálán is kitett magáért: rafináltan dekoltált, hófehér ruhában jelent meg, mely kiválóan hangsúlyozta csodás alakját.

A ruha dekoltázsa egy óvatlan pillanatban még félre is csúszott kissé, de szerencsére a kis malőrt nem sokan vették észre, hiszen a színésznő gyorsan megigazította rakoncátlan ruhapántot.

Talán kevesen hinnék, de Kondákor Zsófi fiatal kora ellenére már édesanya. Huszonhat évesen, 2006-ban ugyanis kisfiúnak adott életet, Beni az egykori Kozmix frontemberétől, Lányi Lalától született. Bár a pár már nem él együtt, a kisfiú neveléséből mindketten kiveszik a részüket.

Fotók: Femina, tv2.

Ezt is szeretjük