Íme, a 71 éves Koncz Gábor két gyönyörű lányával
Családi fotóval
Koncz Gábor fiatalabbik lánya a közelmúltban vetkőzött le egy magazin kedvéért.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Koncz Gábor több okból is büszke lehet magára - egyrészt 71 éves kora ellenére a mai napig kirobbanó formában van, sőt, mi több, egy-két évtizedet simán letagadhatna éveinek számából, másrészt két gyönyörű hölgy édesapja.

A Kossuth-díjas színész idősebbik lánya, Tekla 1971-ben született, és nemzetközi vízisíbíróként dolgozik, illetve egy kereskedelmi kft. ügyvezető igazgatója, míg Regina 1985-ben látta meg a napvilágot.

A Storynak adott interjújában Koncz elmesélte, hogy nagyon közeli viszonyban áll fiatalabbik lányával, éppen ezért nehezen dolgozza fel, hogy a 24 éves Regina bizony fokozatosan szakad el tőle.

Lánya hamarosan oltár elé áll

Elmondása szerint eddig nagyon sokat voltak kettesben, de mióta lánya szerelmes lett, az éjszakákat például már nem tölti a családi fészekben. Napközben azért rendszeresen meglátogatja, és segít neki a háztartásban, ám Regina már az esküvőt tervezi párjával.

Azt sem titkolta el népszerű édesapja előtt, hogy Zsombor nevű kedvese valószínűleg hamarosan egy gyűrűvel lepi meg, illetve szóba került már közöttük egy közös baba is - a jelek szerint tehát Koncz Gábor hamarosan nagypapa lesz, amit elmondása szerint alig vár.

Odafigyelt az udvarlókra

A határozott és közvetlen színész azonban mindig odafigyelt arra, hogy kik udvarolnak lányainak. Elmesélte például, hogy Regina udvarlóját is próbára tette, aki szó nélkül segített neki ellapátolni a havat a ház elől.

Koncz Regináról mellesleg a közelmúltban jelent meg a CKM-ben egy meglehetősen pikáns fotósorozat, amely egyáltalán nem akasztotta ki édesapját.

Koncz elmondta, hogy megbízott lányában, aki egy kommunikációs főiskola végzős hallgatója, és nem is csalódott benne, hiszen azok után sem volt semmi kifogása az erotikus fotók kapcsán, hogy megnézte őket.
Ezt is szeretjük