Felesége karjaiban halt meg! Komár László tragikus hirtelenséggel hunyt el

67 éves volt

Komár László énekes ma hajnalban hunyt el az otthonában.

Ma hajnalban váratlanul elhunyt Komár László énekes - erősítették meg hvg.hu-nak az énekes környezetéből a Blikk információját.

67 éves korában, otthonában, felesége karjaiban érte a halál.

Gyógyíthatatlan beteg volt?

A magyar Elvisnek is nevezett sztár október elején került az intenzív osztályra. Erős mellkasi fájdalmakra panaszkodott, és a fuldokló köhögés is mind gyakrabban gyötörte.

Azt már a kórházban állapították meg, hogy tüdőembóliát kapott, és csak párja gyors reagálásának köszönhette életét.

A zenész akkori nyilatkozata szerint azért történt meg a baj, mert régóta szenvedett a nyaki gerincsérvével, ami meg is duzzadt. Az orvosok is elképzelhetőnek tartották, hogy a tüdő ereinek elzáródásához vezető váladék onnan származott.

Lapértesülések szerint már hosszabb ideje súlyos, gyógyíthatatlan betegségben szenvedett, de ezt titokban tartotta.

2010-ben a TV2 Frizbi című műsorában árulta el, hogy 2006-ban szembe kellett néznie a halálos kórral, lábában ugyanis egy daganatot találtak az orvosok, kemoterápiával is kezelték. Ezt követően nagy dózisban kapott vitaminokat, de két évvel később egy újabb daganatot fedeztek fel nála, amit aztán sikerült eltávolítaniuk.

A magyar Elvis Presley

Komár László 1944. november 28-án született Adásztevelen. 1962-1965 között a Scampolo, majd 1965-1967 között a Dogs együttes tagja volt. 1966-ban részt vett a Táncdalfesztiválon.

Magyar sztárok, akiket egy ország gyászol

Nézegess képeket!

Elolvasom
Egy évvel később ismét a Scampolo tagja lett, majd ezt követően az Atlasszal, a Bergendy és a Non-Stop együttessel lépett fel. A hetvenes évek elején jelent meg első szólókislemeze Jóbarátom címmel.

1981-ben jelent meg első nagylemeze, a Pepita, melyet azóta számos újabb követett. Olyan nagy slágerek fűződnek a nevéhez, mint a No miss..., a Mondd, kis kócos vagy a Táncoló fekete lakkcipők. Az utóbbival megegyező címmel könyve is jelent meg 2005-ben.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Dalai rock and roll stílusúak, a magyar Elvis Presley-nek is nevezik, mivel saját bevallása szerint is rajongója az énekesnek. 2011. november 28-án a Hungaroton kiadó életműdíjat adományozott neki.

Komár László ötször állt oltár elé. Az utolsó házasságát egy korábbi, mégpedig a harmadik feleségével, Krisztinával kötötte az év elején a legnagyobb titokban. Nyolcéves kislánya, a negyedik házasságából származó Karolina és annak anyja, Fruh Erzsébet sem tudott az esküvőről. Az énekesnek van még egy 31 éves fia is, Balázs Ausztráliában él. Két gyermeke 2010 augusztusában találkozott egymással először.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük