Egy hajszálon múlt az élete! A magyar énekest váratlanul kórházba szállították
A részletek
A 67 éves Komár László az intenzív osztályra került.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy hajszálon múlt Komár László élete: a 67 éves magyar énekes az intenzív osztályra került, derült ki a héten.

Azt már csak a kórházban állapították meg, hogy tüdőembóliát kapott, és csak élettársa gyors reagálásának köszönheti életét.

Pár percen múlt

A magyar Elvisnek is nevezett sztár le kellett, hogy mondja a szeptember 22-i fellépését, mert gyengének érezte magát: azt hitte, kiújult a gerincsérve.

Múlt héten aztán már erős mellkasi fájdalmakra panaszkodott, és a fuldokló köhögés is mind gyakrabban gyötörte. Mikor már mozogni is alig tudott, felhívta egy orvos barátját.

Az a panaszok és Komár László erőtlen hangja hallatán tüdőembóliára gyanakodott, és azt az utasítást adta az énekes élettársának, hogy azonnal szálljon vele autóba, és vigye kórházba.

Útközben értesítette az intézményt, így mire odaértek, már várt rájuk a szakszerű segítség. Az orvosok szerint csak pár percen múlt az élete, beigazolódott ugyanis, hogy tüdőér-elzáródása volt.

Krisztina a TV2-nek elárulta, párja még nincs olyan állapotban, hogy kamerák elé álljon, de jövő héten már talán tudja fogadni az Aktív stábját.

Kizavarta a kórteremből

Komár László látogatókat sem kívánt fogadni. Amikor Zalatnay Cini megtudta, mi történt, meg szerette volna látogatni élete első szerelmét.

Az akkor már nem az intenzív osztályon fekvő, de rossz hangulatban lévő énekes azonban, mielőtt meghallotta volna a nővérkétől váratlan látogatója nevét, kizavarta azt a kórteremből - árulta el a  Mokkában.

A 64 éves énekesnő nem haragudott meg barátjára annak reakciója miatt, azt gondolta, állapota miatt nem szeretné, hogy bárki lássa.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük