A Sztárban Sztár leszek! tele van balhékkal: Köllő Babett a villámhárító
Köllő Babett igyekszik békét teremteni, amikor a mesterek egymásnak feszülnek, de van, hogy kicsúszik az irányítás a kezéből.

köllő-babett-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus 16-án jelentette be a TV2, hogy a Sztárban Sztár leszek! harmadik évadában az összes mester visszatér a 2021-es szezonból, azaz Köllő Babett, Majka, Tóth Gabi és Pápai Joci alkotja ismét a zsűrit.

A rajongók jól ismerhetik már az ítészeket és a köztük lévő dinamikát, ami olykor nem mentes a feszültségektől: Majka és Tóth Gabi vitáitól a korábbi adások sokszor voltak hangosak, és ez idén sem lesz másként.

Köllő Babett a Sztárban Sztár leszek!-ben

A balhék persze nem csak az összeszólalkozó feleket érintik, a két másik zsűritársukat is. Köllő Babett villámhárítóként funkcionál, ha elszabadulnak az indulatok.

sztárban sztár l
Fotó: TV2/Sztárban sztár leszek!

- Én vagyok Svájc, mindig ezt mondom. Színházban szocializálódtam, és abban a közegben egy-egy próbafolyamat során nem egy, nem kettő ilyen szituáció van. Nekem ez nem nagy újdonság. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- A mellettem ülőknek nagyon nagy az igazságérzetük, ennek hangot is adnak. Nekem is nagy, csak én sokkal megengedőbb, elengedőbb vagyok. 

Próbálok békét teremteni, néha kicsúszik a kezem közül az irányítás, de igyekszem.

A színésznő számára azok a versenyzők, akiket továbbvisz az élő műsorokba, olyanok, akár a családtagjai. Mindenkivel tartja a kapcsolatot, igazi tyúkanyóként egyengeti az útjukat.

köllő
Fotó: TV2/Sztárban sztár leszek!

- Szakács Sziszi a legsikeresebb női előadó lett tavaly, számomra ez egy abszolút győzelem. Amikor meg azt írja nekem, hogy szeptemberben Parkos (Budapest Park - a szerk.) koncertje lesz Rácz Gergővel, akkor iszonyatosan büszke vagyok.

A harmadik etapban is arra koncentrált, hogy olyan tehetségeket válasszon maga mellé, akik nem csak a hangi adottságaikkal tudnak tarolni.

- Azokat az embereket próbálom összeválogatni, akik nagyon szimpatikusak. A színpad a személyiségek harca, két hamis hangot mindenkinek elnéznek, de legyen személyisége.

Tóth Gabi miatt hőbörögtek a Sztárban Sztár leszek! rajongói

Tóth Gabi is visszatér mesterként a Sztárban Sztár leszek! szeptember 4-én induló, harmadik évadába. A nézők azonban jobban örültek volna egy cserének.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Ezt is szeretjük