A TV2 sztárja plasztikáztatta a mellét! Már szégyellte a testét mások előtt
Kökény Attila megnövekedett mellei miatt vállalkozott a műtétre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kökény Attila, a Megasztár 5 felfedezettje és A Nagy Duett második évadának győztese plasztikai műtétre szánta rá magát.

A 39 éves énekes a mellét műtette meg, a beavatkozással egyik kollégája példáját követte. 

Plasztikáztatta a mellét

Január közepén mi is írtunk arról, hogy Gáspár Laci plasztikáztatta a mellét.  Az énekesnél gynecomastia, azaz zsírmellűség alakult ki. Most kiderült, hogy Kökény Attila is hasonló problémákkal küszködött.

Ő néhány éve csomókat fedezett fel a mellében, amik aztán nagyobbak lettek, és fájni is kezdtek. Miután már szégyellt levetkőzni mások előtt, a felesége unszolására és Gáspár Laci történetét megismerve rászánta magát az operációra.

- Szégyelltem. Nem akartam orvoshoz se elmenni vele, nem tudtam, hogy mi ez. Sehol nem vetkőztem már le, nem mentünk el fürdeni, amikor wellnesseztünk, mindig törölköző volt a nyakamban. Mondhatom azt, hál’ Istennek, hogy észrevettem, Lacinak ugyanez a problémája, mert így adott nekem erőt - mesélte a TV2 Aktív című műsorában.

Megnövekedett melle nemcsak esztétikailag, hanem fizikailag is zavarta, fájdalmat okozott például, ha hozzáért a ruha. Egyébként több férfi életét keseríti meg ez a probléma, mint gondolnánk: több mint 30%-uknál fordul elő, hogy a zsír- és a mirigyállomány az átlagosnál jobban megnő.

Fotó és főkép: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük