Félmeztelen fotót posztolt tinilányával Kökény Attila! Megkapta érte a magáét a kommentelőktől
Volt, aki félreértette a képet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kökény Attila zavarba ejtő képet tett közzé a minap a Facebook-oldalán, ami láthatóan megosztja a kedvelőit.

A 39 éves énekes egy ágyban fekszik félmeztelenül, és egy csinos, fekete hajú lánnyal bújik össze, mellé pedig ezt írta: "Szép estét és jó pihenést kívánunk nektek."

Természetesen a fotón nem mással, mint a saját lányával, az idén 16 éves Arankával látható, így tehát lényegében egy családi fotóról van szó.

Ám aki nincs tisztában azzal, hogy a sztár gyermekei hogyan néznek ki, az könnyen félreértheti a képet, mint ahogy ez meg is történt. Bár nemcsak ők háborogtak a neten, hanem azok is, akik tudták, hogy a csinos hölgy a lánya.

"És hol a feleség????", érdeklődött az egyik hozzászóló, a másik szerint pedig  "elég kétes ez a kép aki nem tudja hogy van ekkora lánya". Más rákérdezett, hogy ez nem a neje? Mire meg is kapta a választ egy másik kommentelőtől: "Valószínű a neje, de ha nem, akkor meg nagyon bátor."

Azért a többség vette a lapot, és tudták, hogy Kökény Attila a lányával fotózkodott, gratuláltak is neki, hogy Aranka milyen szép.

A háromgyerekes sztár láthatóan imád félmeztelen családi fotókat posztolni: december végén az öccsével és a fiával hármasban készített egy képet, amit szintén megosztott a Facebook-oldalán.

Fotók: Facebook/Kökény Attila hivatalos oldala

Magyar sztárok és gyermekeik

Nézd meg, mennyire hasonlítanak egymásra a magyar hírességek és utódaik!

Ezt is szeretjük