Kiderültek a részletek! Ezért került váratlanul kórházba Kökény Attila
Kökény Attila kórházba került, ám aggodalomra semmi ok, hiszen a Csillagvirág klinikán kezelik majd.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elment a hangja Kökény Attilának, ezért a Megasztárban feltűnt tehetség profi szakemberekhez fordult, hogy gyógyírt leljen betegségére - erre pedig a legtökéletesebb hely nem lehet más, mint a Csillagvirág klinika.

Legalábbis a Jóban Rosszban forgatókönyvírói szerint: a 36 éves énekes ugyanis önmagát alakítva pár epizód erejéig május 18-ától színészi babérokra tör.

Nagyon izgult a forgatás előtt

- Leírhatatlan módon izgultam a forgatás előtt. Pár mondatos szöveget kaptam, ami nekem hihetetlenül sok volt, hiszen sosem vágytam színészi karrierre, nem vonzott ez a fajta szereplés. Valahogy a zenével és a dalszövegekkel nincs gond, de ez kifogott rajtam - árulta el a TV2 népszerű tehetségkutatójának felfedezettje.

- Mindenki nagyon kedves volt, szeretettel fogadott és próbált segíteni, de hiába tanácsolták, hogy legyek természetes, eleinte nehezen ment - tette hozzá Kökény Attila, aki a készítők ígérete szerint jócskán felforgatja majd a Csillagvirág klinika hétköznapjait.

Kíváncsi a végeredményre

- Az éneklés, az könnyen ment, bár fura volt ilyen környezetben dalra fakadni. Kíváncsian várom, hogy mindez hogyan mutat majd a képernyőn - fogalmazta meg érzéseit a háromgyerekes sztárapuka.

- Színész továbbra sem szeretnék lenni, de nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy egy ilyen jó csapattal dolgozhattam együtt, és belekóstolhattam ebbe is egy picit - osztotta mreg érzéseit Kökény Attila.

A nézők pedig további meglepetésre is számíthatnak, a jóképű énekes legújabb dala is felcsendül majd ugyanis a népszerű sorozatban.

Fotó: Red Lemon

Ezt is szeretjük