Elvesztette édesanyját! Az RTL Klub sztárja magánéleti tragédiájáról mesélt
Kocsis Tibor családját a tragédia kovácsolta össze.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kocsis Tibor először beszélt az RTL Klub kameráinak tragédiájáról, mely egész fiatalon, 16 évvel ezelőtt érte.

Csupán 15 éves volt, amikor örökre búcsút kellett vennie édesanyjától, aki három gyermeket hagyott maga után.

Tragédiájáról mesélt

Az X-Faktor sztárjának egy 34 éves nővére és egy 20 éves húga van, akikkel nagyon jó kapcsolatot ápol. Öröm az ürömben, hogy viszonyuk különleges és nagyon mély, ugyanis a korán jött tragédia összekovácsolta őket.

Az énekes kapcsolata különösen szoros húgával, Lizával, ugyanis anyjuk halála után úgy érezte, neki kell vigyáznia kisebbik testvérére, aki még csak négyéves volt az eset történtekkor.

- A mi viszonyunk igazából mindig testvéri volt, de én egy picit úgy éreztem, hogy mégiscsak felelősséggel tartozom érte, és ezt próbáltam minden formában kifejezni, kicsit apáskodtam - mesélte a reflektornak.

Mai napig összetartanak

Kocsis Tibor nővére, Lilla is kivette a részét a nevelésből, aki elmesélte, hogy mindhármuknak nagyon nehéz volt, de tették a dolgukat.

A testvérek a mai napig nagyon jóban vannak, mindent tudnak egymásról, és a rengeteg teendő ellenére nagyon sokat találkoznak.

A sztár és nővére egy év eltéréssel majdnem egy napon születtek, aminek köszönhetően mindig együtt ünneplik születésnapjukat, ez rendszerint hatalmas bulit jelenet, ahol barátok, család, kollégák, sőt, még a rajongók is helyet kapnak.

Kocsis Tibor hálás a sorsnak összetartó családjáért, hiszen ahhoz, hogy énekesi karrierében ilyen jól helyt tudjon állni, szüksége van egy békés burokra. Egyelőre minden rendben van a munka terén, hiszen most jelent meg új videoklipje, Soha már címmel.

Fotó:RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük