Nem bánta meg! 64 évesen lett másodszor apuka a magyar énekes
Kóbor Jánost, az örök rockert hároméves Léna lánya új lendülettel és energiával tölti fel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az örök rocker, Kóbor János több mint 50 éves pályafutása alatt, az Omega együttes élén sikert sikerre halmozott. A mozgalmas zenészélet mellett azonban a magánéletében is csodálatra méltó egyensúlyt tudott teremteni.

Kóbor János csinos feleségével, Deme Zsókával

A lánglelkű, örökifjú zenész az RTL Portré című műsorában a karrierjéről, álmairól és a családjáról is meglepő nyíltsággal beszélgetett Barabás Éva riporterrel.

Sportolónak készült

Kiderült többek közt, hogy az energikus előadó nem véletlenül van ilyen jó kondiban, hiszen sokáig élsportolónak készült. Természetesen nem bánta meg, hogy az olimpiai álmokat a színpadra cserélte, hiszen gimnazistakora óta a rock'n'rollé a szíve.

A zeneszeretet mellett azonban tisztes szakmát is szerzett, a családi örökséget folytatva építészmérnökként diplomázott. Bevallása szerint nagyon is komoly hivatástudattal vágott neki a pályának, csakhogy a zenekari sikerek közbeszóltak.

Ami magánéletét illeti, az énekes kétszer nősült, előző házasságából egy gyermeke született, Dániel fia már 35 éves. Meglepően későn azonban a fiú mellé egy kistestvér is érkezett.

„Léna, mi is lehetne más”

A zenész második házasságából, a fiatal és csinos Deme Zsókától született hároméves Léna új lendületet és örömet hozott a családba. A névadás egyébként csak az utolsó pillanatban dőlt el. Így lett végül a baba, a dal után, Léna.

- Ha józan ésszel visszagondolok, felelőtlenség volt 64 évesen gyermeket vállalni. De ez szükséges volt ahhoz, hogy az emberben további ambíció, lendület, elképzelés szülessen. Most tényleg van megint miért küzdeni, ami nélkül nem érne az egész semmit - vallotta be az énekes.

A Liszt Ferenc-díjjal és Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével is kitüntetett fáradhatatlan rocker és sztárapuka jelenleg egy könyvön dolgozik, melyben - tervei szerint - minden Omega sztorit, emléket és városi legendát igyekszik majd leírni.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük