Tangás bikiniben pózolt a TV2 műsorvezetője - Szexi fotó készült róla
Köböl Anita kemény edzéseken formálta a nyárra alakját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Köböl Anita, a TV2 műsorvezetője olyan sokat mutatott magából, amennyit a tévé képernyőjén nem láthatnak belőle a nézők. A strandról posztolt egy nem akármilyen bikinis fotót: a 33 tévés ugyanis pólóban és tangában áll, háttal a kamerának. Szemmel láthatóan elégedett a testével és az alakjával - kevesen gondolnák, hogy nem volt ez mindig így. 

A kommentelők agyondicsérték, milyen szexi, amire azt válaszolta: kemény és kitartó edzéseknek köszönhetően néz ki így. 

A végtelenbe és tovább / To the Moon and back.

Köböl Anita (@kobolanita_beautywhispers) által megosztott bejegyzés,

Köböl Anita tavaly nyáron is nagy port kavart egy bikinis fotójával, melyhez azt írta, hogy ugyan nincs kockás hasa és felfújt melle, de ez nem zavarja, sokkal fontosabb, hogy boldog, és együtt nevethet a barátaival. 

Sokan nem értették, miért ír posztjában hurkákról, amikor a képet elnézve nincs is rajta súlyfelesleg. A választ a FEM3 Caféban adta meg: hosszú út vezetett odáig, hogy elfogadja magát olyannak, amilyen, ugyanis az ő testét is sokan kritizálták.  

- Modellkedtem fiatalon, és sok olyan dologgal szembesültem, ami a testképemmel és az énképemmel volt kapcsolatos. 17 évesen azt mondták, kezdjek el fogyókúrázni, mert nagyon széles a csípőm. 55 kiló voltam a 178 centimhez. Irgalmatlanul elkezdtem fogyókúrázni, tönkrevágtam a testemet. Volt, aki azt mondta, csiszoltassam le a fogam, mert egy kicsit ferdén állt, és tetessek rá koronát. Ma is az eredeti fogammal mosolygok, teszem hozzá. Szóval olyan dolgokkal találkoztam, amikről azt gondolom, nonszenszek, főleg egy fiatal lánnyal szemben - mesélte a műsorban.

A szépségipar kihívásaival nagyon fiatalon szembesült: 14 évesen részt vett a hazai Miss Alpok Adria Szépségverseny döntőjében, és még ugyanebben az évben a nemzetközi Miss Alpok Adria döntőben harmadik helyezést ért el. 

Szűcs Judith hatvan fölött is bombázó bikiniben

„Mindig azzal bántanak, hogy tangában járok nyaralni. Abban érzem jól magam, és biztos, hogy mindenhol lesülök benne. Egyébként a teli fenekű, bugyis bikinik nem csinálnak valami jó popsit” - indokolta az énekesnő, miért húz fel bátran az ő korában tangás bikinit. 

Ezt is szeretjük