Milliárdokra becsülik Klapka György vagyonát - Végrendelete még mindig titok
Klapka György lánya, Sandy szerint meglepetés lesz apja végrendelete.

nagykep?cikkid=168489&kep=klapkagyorgy-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Klapka György január 4-én hunyt el 88 éves korában, halála az egész országot mélyen megrázta. Az Aranyembernek is nevezett üzletember hátrahagyott vagyonát 2 milliárd forintra becsülik, de a végrendeletét még nem ismerik családtagjai, többek között erről is beszélt Klapka György kisebbik lánya, Sandy ma reggel a Mokkában.

- A végrendeletet még nem ismerjük. A közjegyzőn múlik, hogy mikor láthatjuk. A hagyatéki eljárást már elindítottuk. Reméljük, hogy a végrendelet minél hamarabb elérhetővé válik a számunkra. Szóban sokszor elhangzottak dolgok, hogy kire mit hagy, de ami szóban elhangzott, és ami a végrendelet része, az különbözhet egymástól - mondta Klapka Sandy.

- Édesapám sokszor meggondolta magát, és ilyenkor megváltoztatta a végrendeletét. Aszerint, hogy éppen ki állt hozzá közelebb, kivel sikerült dűlőre jutnia, kiben sikerült jobban megbíznia, hogy ki bizonyított neki. Sok tényezőn múlt tehát, hogy mi alapján változtatta meg a végrendeletét, ami biztosan meglepetésszerűen fog bennünket érinteni - tette hozzá.

Fotó: TV2

Álmában állt meg a szíve a legendás magyar színésznőnek - Gyászba borult az ország 2016-ban

Ők azok a legendás magyar színésznők és színészek, akiket 2016-ban egy ország gyászolt!

Ezt is szeretjük