Kiszel Tündéből mesebeli hercegnő lett - Elámulsz, milyen fotó készült róla
Kiszel Tünde a 2019-es naptárban Hófehérke, Hamupipőke és Szörnyella bőrébe is belebújt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Elkészült Kiszel Tünde 2019-es naptára, melynek fotói minden évben egy adott tematika alapján születnek meg. Ez a 18. naptára, melyben ezúttal Disney-hercegnők bőrébe bújva fotózták. Donatella már a tavalyi kiadványban sem szerepelt, a díva 17 éves lánya már a saját útját járja. 

- Mindig összeülünk a csapatommal, és együtt agyalunk, milyen tematika lenne jó. Most egyébként trendi a mese, a hercegnős téma. Volt már cirkuszos, a 15., jubileumi kiadás képei az Eötvös Cirkuszban készültek, volt fekete-fehér dívás, pin-up stílusú, dobermannokkal dominás. Most a Disney-hercegnőkre esett a választás. Úgy érzem, hogy az én romantikus személyiségemhez illik. A képeket Budai Tibor fotóművész készítette - mesélte a Mokkában

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kedves Mindenki! ❤️ Ezt is megértük! 😉👍❣️Nagykorú lett a naptáram! 1️⃣8️⃣🙏♥️18 éve minden évben megjelenik a híres falinaptáram! 😉💖💝 Sokat gondolkodtunk, hogy a jövő évi kalendáriumnak mi legyen a tematikája! 😍 Végül úgy gondoltuk, hogy a 2019-es exkluzív falinaptáramban Walt Disney mesehősöket mutatok be! 🍎👑💄💃♥️Úgy érzem romantikus, érzelmes személyiségemhez közel áll ez a téma! 🌷🎀💝 NEKTEK, TETSZIK A BORÍTÓKÉP? ❤️ A HONLAPOMON - www.kiszeltunde.hu - RENDELHETITEK MEG A DEDIKÁLT NAPTÁRT! ❤️♥️❤️ Hálás vagyok és köszönöm a sok segítséget csodálatos Csapatomnak, Akik nélkül nem készült volna el a 2019-es naptár! <3 <3 <3 FOTÓ: Budai Tibor, @budaipictures.hu #maszkajelmezkolcsonzo GRAFIKUS: Budai Csilla, BudaiPictures SMINK: Brigitta Villás, Brigitta Villás Makeup FRIZURA: Kovács Krisztina, Charme Hajstúdió Christine Hair fashion by Cristine HAJHOSSZABBÍTÁS: Ági Molnár STYLIST: Katalin Lozsekné Holecz, Sonja Esküvői Ruhaszalon JELMEZEK: Maszka, Maszka Jelmezkölcsönző NYOMDA: Sprinter Nyomda #2019 #calendar #waltdisney #tale #fairytalecharacters #photography 💥🔥📸❤️😘

Kiszel Tünde 😍💖💞💕❤️ (@kiszeltunde) által megosztott bejegyzés,

A címlapra Hófehérkeként került, mégpedig azért, mert mindenki ismeri, egy örökzöld mese. Donatellával régebben rengeteg mesét néztek, nemrég újra megnézték a 101 kiskutyát. 

- Voltunk a Margitszigeten, különböző parkokban, úgyhogy nem volt egyszerű a fotózás, de nagyon jó hangulatban zajlottak a fotózások. Tibor egyébként nagyon profi, ügyes fotós, két nap alatt végzett – osztotta meg a nézőkkel a november végén 59. születésnapját ünneplő sztár, akinek lesz egy születésnappal egybekötött naptárbemutatója is november 23-án a Belgrád rakparton, ahol dedikál is. 

Ezt is szeretjük