Életveszélyben volt! Ezért tűnt el egy évre a magyar énekes
Kiss Tibor, a Quimby énekese súlyos drogproblémákkal küzdött, a zenélést is szüneteltetnie kellett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiss Tibi, a Quimby énekese az RTL Klub Reflektor című műsorának mesélt magánéleti gondjairól és a zenekar egykori feloszlásának okáról.

Az énekes súlyos drogfüggőségben szenvedett, ami nemcsak  a karrierjét, de már az életét is veszélyeztette.

Drogproblémái voltak

2003 környékén a zenekar másfél évre feloszlott, ennek elsődleges oka az énekes szenvedélybetegsége volt, melyet már nem lehetett figyelmen kívül hagyni, muszáj volt kezeltetnie, így Kiss Tibi elvonóra ment.

- Akkor volt az, amikor beállt a földbe a csapat, én rehabra mentem, mindenki szanaszét volt, a szünetnek több oka volt, de leginkább az, hogy én voltam nagyon megzuhanva - mesélte a kamerák előtt.

Ez egy nagyon nehéz időszak volt, hiszen nem lehetett tudni, hogy a 13 hónapos elvonó után újra visszaáll-e a zenekar élére. Ezt ahhoz hasonlította, mint amikor egy sportoló egy súlyos sérülést követően még nem tudja megjósolni, hogy folytathatja-e a pályafutását.

Újra összeálltak

Szerencsére a kalandos történetnek jó vége lett, a Quimby újra felállt, és kilenc éve rendületlenül részt vesz a zenei pezsgésben.

Kiss Tibi élete is teljesen más irányt vett, azóta családot alapított, tavaly októberben született meg kisfia, Ármin.

Boldog családban él, párja már a kezdetekkor megértette és elfogadta az énekes nem mindennapi életvitelét.

A zenekar 2013. augusztus 6-án nagyszabású koncertet adott a Sziget 0. napján, amely nemcsak hangzásában, de látványában is különleges élményt nyújtott a közönségnek. A zene egy szürreális világgal egészült ki, melyet többek között cirkuszi akrobaták szolgáltattak.

Fotó: Red Lemon

Ezt is szeretjük