Közös fotón anya és lánya! Kiss Ramónának volt kitől örökölnie szépségét

Nézd meg!

Kiss Ramónának máig jó a kapcsolata fiatalos szüleivel.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kiss Ramóna kerek egy évtizede alakítja Zsófi szerepét a Barátok köztben: a sorozatba 2002-ben, 17 éves gimnazistaként csöppent.

Az eltelt évek során országos ismertségre tett szert, és a tévénézők szeme láttára változott tinilányból gyönyörű nővé.

Szerető szülők

1984. december 2-án látta meg a napvilágot Veszprémben, Kiss Zsolt és Fehér Éva első gyermekeként, van egy húga, Debóra, aki napra pontosan tíz évvel fiatalabb nála.

A 27 éves lány egy közgazdasági szakközépiskola harmadik osztályos diákja volt, amikor lehetőséget kapott rá, hogy felköltözzön Budapestre és színésznői karrierbe kezdjen.

A szüleinek mindössze három napjuk volt rá, hogy eldöntsék, elengedik-e idősebb gyermeküket, vagy sem.

Végül rábólintottak, így a kamaszlány egy csapásra híres lett, és már ilyen fiatalon a saját lábára állhatott, tanulmányait pedig magántanulóként folytatta.

Nehéz döntés

Amint édesapja az RTL Klub Fókusz című műsorában elmondta, nem volt könnyű ezt a döntést meghozniuk, de lányuk nagyon szerette volna kipróbálni magát.

A 2012-es Story-gála legdögösebb sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Otthagytuk, és én Veszprémig sírtam, nem tudtam abbahagyni. Nagyon nehéz volt az elején - emlékezett vissza édesanyja is.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ettől függetlenül rendszeresen tartotta a kapcsolatot családjával, minden hétvégén hazautazott Veszprémbe szüleihez és húgához, de a gyökerei azóta is nagyon fontosak számára.

Ezt is szeretjük