25 éve együtt! A magyar műsorvezető a szülőszobába is elkísérte barátnőjét

Kiss Orsi és Póth Dia már 25 éve nagyon jó barátnők.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már 25 éve megosztja egymással minden titkát Kiss Orsi, a Class FM műsorvezetője és Póth Dia műkorcsolyázónő.

Póth Dia és Kiss Orsi gyerekként
Kiss Orsi
Póth Dia férjével és kislányával 2010 júliusában

Barátságukat a sportnak köszönhetik, gyerekként a műkorcsolya hozta össze őket.

Elkísérte a szülőszobába is

Annak ellenére, hogy Kiss Orsi ma már főként a rádiós és a televíziós karrierjére koncentrál, Póth Dia pedig anyaszerepben bizonyít immár két gyerek mellett, a korcsolyázás iránti rajongásuk és a barátságuk töretlen.

- Diával jóformán együtt nőttünk fel, és bár voltak viharos időszakok, már 25 éve kitartunk egymás mellett. Egy edzőtáborban kezdődött minden, majd hosszú évekig koptattuk még együtt a jeget. Gyermekként számtalan csínytevést eszeltünk ki, évekkel később pedig imádtunk moziba járni, egy-egy finom vacsorával egybekötve. Ma már leginkább Dia gyerkőceivel programozunk, akiket imádok - mesélte a 32 éves rádiós.

Kiss Orsi a versenyekre való felkészülésben is sokszor segítette a többszörös magyar bajnokot, aki rendszeres látogatója a műsorvezető nagysikerű zumbaóráinak.

Természetes, hogy egymás életének fontos pillanatait sem szalasztották el:  Kiss Orsi például jelen volt legjobb barátnője első gyermekének születésekor.

Póth Dia büszke rá

- Kyra születésénél Dia férje, Gyepes Gábor éppen Angliában focizott, így a szülésnél én voltam Dia mellett. Feledhetetlen élmény volt, az egyik kezemmel Dia kezét szorítottam, a másikkal pedig a mobilt tartottam, így Gyepi figyelemmel követhette a szülés pillanatait - árulta el a Class Magyarok háziasszonya.

A válogatott labdarúgó már csak azért sem tudott felesége mellett lenni 2009 októberében, mert Kyra a vártnál kicsit hamarabb érkezett. Öccsének, Andrejnek is sietős volt a világrajövetel: ő 2012 júniusában, a kiírt időpontnál három héttel korábban született, de ezúttal az apuka az első perctől fogva a szülőszobában volt.

Póth Dia büszke arra, hogy barátnője hangját több millióan hallhatják hétről hétre.

- Dia, amikor csak tudja, hallgatja a műsoromat, és ő is úgy látja, hogy a rádiózás számomra a tökéletes munka, itt, ebben a csapatban teljesedem ki igazán. Van, hogy kikérem a véleményét, és már többször járt a Class FM-ben, így jól ismeri a stúdiót is, ahol dolgozom - tette hozzá.

Fotó: Red Lemon, RTL Klub Sajtóklub

Ezt is szeretjük