25 éve együtt! A magyar műsorvezető a szülőszobába is elkísérte barátnőjét

Kiss Orsi és Póth Dia már 25 éve nagyon jó barátnők.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már 25 éve megosztja egymással minden titkát Kiss Orsi, a Class FM műsorvezetője és Póth Dia műkorcsolyázónő.

Póth Dia és Kiss Orsi gyerekként
Kiss Orsi
Póth Dia férjével és kislányával 2010 júliusában

Barátságukat a sportnak köszönhetik, gyerekként a műkorcsolya hozta össze őket.

Elkísérte a szülőszobába is

Annak ellenére, hogy Kiss Orsi ma már főként a rádiós és a televíziós karrierjére koncentrál, Póth Dia pedig anyaszerepben bizonyít immár két gyerek mellett, a korcsolyázás iránti rajongásuk és a barátságuk töretlen.

- Diával jóformán együtt nőttünk fel, és bár voltak viharos időszakok, már 25 éve kitartunk egymás mellett. Egy edzőtáborban kezdődött minden, majd hosszú évekig koptattuk még együtt a jeget. Gyermekként számtalan csínytevést eszeltünk ki, évekkel később pedig imádtunk moziba járni, egy-egy finom vacsorával egybekötve. Ma már leginkább Dia gyerkőceivel programozunk, akiket imádok - mesélte a 32 éves rádiós.

Kiss Orsi a versenyekre való felkészülésben is sokszor segítette a többszörös magyar bajnokot, aki rendszeres látogatója a műsorvezető nagysikerű zumbaóráinak.

Természetes, hogy egymás életének fontos pillanatait sem szalasztották el:  Kiss Orsi például jelen volt legjobb barátnője első gyermekének születésekor.

Póth Dia büszke rá

- Kyra születésénél Dia férje, Gyepes Gábor éppen Angliában focizott, így a szülésnél én voltam Dia mellett. Feledhetetlen élmény volt, az egyik kezemmel Dia kezét szorítottam, a másikkal pedig a mobilt tartottam, így Gyepi figyelemmel követhette a szülés pillanatait - árulta el a Class Magyarok háziasszonya.

A válogatott labdarúgó már csak azért sem tudott felesége mellett lenni 2009 októberében, mert Kyra a vártnál kicsit hamarabb érkezett. Öccsének, Andrejnek is sietős volt a világrajövetel: ő 2012 júniusában, a kiírt időpontnál három héttel korábban született, de ezúttal az apuka az első perctől fogva a szülőszobában volt.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Póth Dia büszke arra, hogy barátnője hangját több millióan hallhatják hétről hétre.

- Dia, amikor csak tudja, hallgatja a műsoromat, és ő is úgy látja, hogy a rádiózás számomra a tökéletes munka, itt, ebben a csapatban teljesedem ki igazán. Van, hogy kikérem a véleményét, és már többször járt a Class FM-ben, így jól ismeri a stúdiót is, ahol dolgozom - tette hozzá.

Fotó: Red Lemon, RTL Klub Sajtóklub

Ezt is szeretjük