Új szereplő a Barátok köztben! A Madách Színház jóképű színészével erősít a sorozat
Kiss Ernő Zsolt az új szereplő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A jóképű Kiss Ernő Zsolt személyében új szereplő csatlakozott a Barátok közt szereplőgárdájához.

A Barátok közt új szereplőjeként
Muri Enikővel a Madách Színházban
Sánta Lászlóval a Mamma Mia! sajtótájékoztatóján

A fiatal, lelkes borász, Lénárt Zalán megformálója a Madách Színház tagja.

Barátok közt

Kiss Ernő Zsolt már látható a képernyőn egy ideje. Azoknak, akik rövid idő alatt a rajongóivá váltak, van egy rossz hírünk: a jóképű borászt játszó színész csak pár hónapos epizódszerepet kapott.

Persze elképzelhető, hogy ez idő alatt is bonyodalmakat okoz Berényi Miklós és felesége, Zsófi kapcsolatában. Előbbi ugyanis továbbra sem biztos benne, hogy a gyönyörű, ifjú nő szerelemből ment hozzá.

- A karakterem egy nagyon jó szakember, aki szívvel-lélekkel hódol a hivatásának, a borászatnak. Persze nemcsak a szakmáját, a szép nőket is szereti, így nem tud elmenni Zsófi szépsége mellett sem. Emiatt vívódik is, hiszen szeretne megfelelni a munkaadójának, a képbe pedig nem illik bele, hogy a főnöke és annak felesége között problémákat okozzon - mesélte a színész a Feminának.

Madách Színház

A Kiss Ramónával forgatott jeleneteknél előny volt számára, hogy már ismerték egymást a Madách Színház Poligamy című darabjából.

A Táncművészeti Főiskola elvégzése után szerződött a teátrumba. Két évvel ezelőtt a Mary Poppinsban kapta első szerepét Néleuszként, 2013 óta a Macskák Quaxójaként is színpadra lép. Nemrég megkapta eddigi legfontosabb színpadi szerepét, pályája első főszerepét: ő fogja alakítani Sánta Lászlóval felváltva a Mamma Mia! című musicalben a vőlegényt, Sky-t. A próbákat májusban kezdik - derült ki a március 11-i sajtótájékoztatón.

- Ez óriási előrelépés, hisz egy kultuszdarabról van szó, amelynek a zenéin generációk nőttek fel, az ABBA számait mindenki ismeri - mondta.

A szerep azért is kuriózum, mert a világon először a Madách kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! című musicalt. A bemutatót augusztus 15-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon, a kőszínházi premierjét pedig szeptember 26-27-28-án a Madách Színházban tartják.

Kiss Ernő Zsolt sokaknak ismerős lehet a 2012-es X-Faktorból is: egészen a Mentorok Házáig jutott a 28 év felettiek kategóriájában, Keresztes Ildikó végül nem vitte magával az élő show-ba. Már a válogatón sokan felfigyeltek rá: nemcsak azért, mert ő volt az egyik legjóképűbb jelentkező, hanem azért is, mert izgult, a felesége bármelyik pillanatban megszülhetett volna. Kislánya, Zoé ma már másfél éves.

Fotó: RTL Klub/Barátok közt/Nagy Botond,Klinszky Gábor, Madách Színház

Ezt is szeretjük