Hűtlenségéről vallott a magyar zenész - Gyereke is született egy félrelépésből

Kiss Endi házassága hűtlenkedései ellenére is működik.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kiss Endi, a Hoolligans együttes dobosa nem titkolja, hogy időnként félrelép. Ennek ellenére jól működik a házassága, derült ki a Pimasz Úr Ottalszik legutóbbi adásából.

A 43 éves sztár felesége még azt is megbocsátotta, hogy egy másik nőtől született gyermeke, árulták el Papp Gergelynek.

Gyereke született egy félrelépésből

- Ha én Verával nem ismerkedem meg, akkor nekem nincs ilyen igazi, hosszú távú kapcsolatom, mert én olyannak születtem, aki szeret csapongani - vallotta be a zenész.

Kiss Endi és felesége már 14 éve vannak együtt. Veronika tudta, kit választ, így fogadta el. A műsorban azt mondta, ő elkönyvelte, hogy párja időnként félrelép. Szerinte ez nagyon sok kapcsolatban előfordul, csak más nem meri  magának bevallani, hogy párja hűtlen volt hozzá.

Annak ellenére, hogy Kiss Endi nagy szabadságot kapott kedvesétől, nyolc és fél évvel ezelőtt, amikor még nem voltak házasok, elérkezett egy töréspont a kapcsolatukban, amikor kiderült, hogy a dobosnak 2006 júniusában kislánya született egy másik nőtől.

- Ez egy választópont volt, mert én azt mondtam neki, hogy bármit csinálhat a kapcsolatunkban, csak egyszer azzal ne jöjjön haza, hogy valakinek csinált egy gyereket. De aztán végül elérkezett ez a pont is. Én akkor elmentem Ausztráliába két hónapra. Igazából vége volt akkor - mesélte Vera.

Megbocsátja a hűtlenségeket

Annyira függtek azonban egymástól, hogy nem bírták ki egymás nélkül, ismét összejöttek, sőt, Endi kislánya kovácsolta őket klasszikus értelemben vett családdá.

- Úgy fogtuk fel az egészet, hogy ha nincs Bogika, akkor lehet, hogy nem is jutunk el ahhoz a ponthoz, hogy kell saját gyerek, mert addig annyira buli volt minden, csak éltünk, és kész. Ott lezárult ez az életünk, és egy komolyabb jött utána - mondta a feleség.

2008 júniusában megszületett első közös kislányuk, Kiara, akit 2011 júliusában egy újabb kislány, Larissza. A három kislány között nincs féltékenykedés, gyakran vannak együtt Kiss Endiék lakásában.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Fotó: SuperTV2/Pimasz Úr Ottalszik, Facebook/Endi Kiss

Ezt is szeretjük