Kiss Ramóna sírva búcsúzott tévés kollégáitól a reggeli adásban
Kiss Ramóna hamarosan világra hozza első gyermekét, egy ideig nem látják a nézők a Reggeliben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiss Ramóna augusztus elején közösségi oldalán jelentette be, hogy babát vár. Ekkor már túl volt a kritikus harmadik hónapon, a pocakja szépen gömbölyödött. A december 16-án véget ért X-Faktort kismamaként vezette, az RTL Klub reggeli műsorától és annak csapatától pedig a mai adásban búcsúzott el. Mivel hamarosan életet ad kisfiának, Noénak, egy ideig nem látják a nézők a Reggeliben

Idei utolsó adásában a műsor készítői Kiss Ramóna 2018-as legjobb pillanatait is összeválogatták egy pár perces videóban, aminek a végén eltört a mécses a kismamánál, alig bírta abbahagyni a sírást. 

kiss-ramona
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Köszönöm szépen! Nagyon aranyosak vagytok. Nagyon jólesett, imádlak titeket, baromi jó itt veletek lenni, majd jövök hozzátok vissza, mint interjúalany. Legyetek szépek, ügyesek, viccesek, amilyenek szoktatok lenni - mondta könnyeivel küszködve.   

Kollégái egy bekeretezett fotóval készültek, melyen Kiss Ramónával a Reggeli teljes csapata, Peller Anna, Peller Mariann, Wossala Rozina, Lukács Miki, Papp Gergő és Lakatos Márk látható. Az egyiket Raminak adták, a másikat a stúdióban tették ki, hogy kolléganőjük kétdimenziós formában mindig velük legyen. 

A Reggeli műsorvezetői gárdájának létszáma Kiss Ramóna ideiglenes távozásával nem csappan meg, az eddigi műsorvezetők mellé Szabó Zsófi is csatlakozik. További változás, hogy 2019. január 2-ától új időpontban, 6:00-ás kezdéssel indul a Reggeli, így azok is részesei lehetnek az RTL Klub vidám ébresztő műsorának, akiknek korán kell munkába indulniuk.

Ezt is szeretjük