Fájdalmas szakításáról vallott a magyar műsorvezetőnő - Most beszélt róla először
Kiss Orsi elárulta, hogy már hosszú hónapok óta egyedülálló.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyönyörű és dögös Kiss Orsiról mindenki azt gondolta, boldog párkapcsolatban él. A Rock Rádió és a Duna Televízión futó SzerencseSzombat műsorvezetője, aki edzőként is dolgozik, ennek köszönheti csodás alakját, a közösségi oldalára feltöltött fotóin ugyanis mindig mosolygós és remekül néz ki.  

A FEM3 Caféban azonban a 37 éves Kisó elárulta, hogy valójában egy fájdalmas szakításon van túl, de egyelőre szingliként is jól érzi magát a bőrében.

kiss-orsi
Fotó: FEM3 Café

- A szerelem baromira nem hiányzik most. Annyira megégettem magam az elmúlt időszakban, hogy egy ideje azt mondtam, köszönöm szépen, nekem ennyi. Januárban ért véget a kapcsolatom. Most egyedül is jól érzem magam, teljes az életem, de nyilván tisztában vagyok azzal, hogy ez remélhetőleg nem marad örökre így - mondta. 

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ezt is szeretjük