Fának ütközött a magyar műsorvezető! Mellette ülő kollégája volt az oka

A részletek

Kiss Orsi, a Rádió Rock műsorvezetője fának csúszott.

Kiss Orsi, a Rádió Rock műsorvezetője megcsúszott és fának ütközött a SportVerda forgatásán. Tordai István, az autós műsor házigazdája is hibás volt, mert ő biztatta Kisót, hogy menjen gyorsan.

- A vezetéssel kapcsolatban eddig nem voltak rossz tapasztalataim. Mindennap vezetek, kilométerek ezrei vannak mögöttem - árulta el a csinos műsorvezető, aki autóval jár a munkahelyére.

Kiso lendületes sofőrnek tartja magát, saját bevallása szerint mindig is szerette a sebességet. Részben ez okozta a bajt: Tordai István ugyanis arra kérte, terepen vezessen meglehetősen nagy sebességgel.

- Éreztem, hogy ebből gond lehet, és jeleztem is felé, de ő csak biztatott, aztán megtörtént a baj. Megcsúszott a hatalmas kocsi, és nekiütköztünk egy fának. A lelki megrázkódtatáson kívül nem esett bajunk, de a tesztautó eleje elég rosszul nézett ki. Legközelebb biztosan nem hagyom magam rábeszélni terepen való száguldozásra - mondta a 36 éves sztár.

- Hibásnak érzem magam, mert biztattam Kisót, hogy menjünk gyorsabban. Semmi bajunk nem lett, az ijedtség nagyobbnak bizonyult. Volt már ilyen a forgatáson, és lesz is még hasonló - mondta Tordai István, a SportVerda műsorvezetője.

Fotó: SportVerda

Tíz év alatt ennyit öregedtek a VIVA TV műsorvezetőnői

Nézd meg, mennyit változtak az évek során a VIVA TV egykori műsorvezetőnői!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük