"Néha kenyérre sem futotta!" A TV2 sztárja gyakran éhesen feküdt le aludni
Nagy szegénységben él a Kismenők gumilánya, Cserép Timi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 szombat esténként jelentkező gyerek tehetségkutatójának, a Kismenőknek első adásában mindenki felfigyelt Cserép Timi elképesztő produkciójára, akit azóta egyszerűen gumilánynak hívnak. Testének extrém hajlékonyságával olyan műsort adott elő, amitől mindenkinek tátva maradt a szája. Bár a 13 éves kislány mosolyogva csinálta végig a show-t, sokan nem tudják, a mai napig nagyon szerény körülmények között él édesanyjával és testvérével.

A Story magazinnak Timi édesanyja mesélt az emberpróbáló helyzetről. Elmondta, többször megtörtént, hogy a gyerekek éhesen feküdtek le aludni.

- Böszörményben nem volt munka, nagyon szegények voltunk. Előfordult, hogy kenyérre sem futotta, hogy a gyerekek éhesen feküdtek le. Jelenleg egyszobás lakásban lakunk négyen, mert az élettársam is itt van velünk Budapesten. Ha szűkösen vagyunk is, most már van mit tenni az asztalra - mondta az édesanya.

Timi tehetségével és kitartásával még sokra viheti. Képes összeállításunkban megmutatjuk azokat a hazai sztárokat, akik nagy szegénységből küzdötték fel magukat, és ismert, sikeres emberek lettek.

Ilyen pazar lett Majkáék felújított lakása

Nyomorból a luxusba: a család bővülése miatt fogott lakásfelújításba Majka és Dundika.

Ezt is szeretjük