Így néz ki Ally McBeal magyar hangja, Kisfalvi Krisztina
Calista Flockhart az Ally McBeal által lett híres. Nézd meg szinkronhangját, aki legalább olyan bájos, mint ő!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kisfalvi Krisztina csilingelő hangját rengeteg sorozatban és filmben hallhattuk már - ő szólaltatta meg magyarul többek között a bohókás Ally McBealt is -, arcát azonban valószínűleg nem sokan ismerik.

Érdekes, hogy nem csupán hangja illik remekül Calista Flockharthoz, illetve az általa életre keltett figurához, hanem külső jegyeikben is hasonlít egymásra a két színésznő. Lágy arcvonásaik és szelíd mosolyuk is közös.

Színházban kezdte

Az 1968-as születésű színésznő az Arany János Színház stúdiósaként került a szinkron közelébe. Bár amíg nem próbálta, nem gondolta, hogy szívesen csinálná, később egyre többet hívták a Pannónia Filmstúdióba.

Tény, hogy elsősorban szinkronszerepeiről ismert, pedig 2001 és 2003 között a Győri Nemzeti Színház színpadán bizonyította tehetségét, de láthattuk a 2002-es A múzsa csókja című filmben is.

A szinkron az élete

Az igazi ismertséget a kilencvenes években nagy népszerűségnek örvendő olasz sorozat, a Borostyán hozta meg számára, melyben a hányattatott sorsú főhősnőnek kölcsönözte hangját.

A színésznő a különleges orgánum és a ritmusérzék mellett azt is fontosnak tartja, hogy a szinkronhang kellően bele tudja magát élni az adott szerepbe, ezért nem elég csupán a jó hang, színészi tudás is szükséges hozzá.

Kisfalvi Krisztina szereti a tartalmas filmeket, kedvencei közé tartozik Jennifer Garner és Nicole Kidman, de Juliette Binoche is igen közel áll a szívéhez.

Szabadúszóként dolgozik, és a rengeteg szinkron mellett jelenleg nem nagyon fér bele az életébe a színház.

Ezt is szeretjük